National

Liviu Dragnea, despre Guvernul Orban: „Toate bâlbâielile astea au făcut ca oamenii să nu-i mai creadă ce spun”

Publicat: 02 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Dragnea despre Guvernul Orban Toate bâlbâielile astea au făcut ca oamenii să nu-i mai creadă ce spun
Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, a fost eliberat condiționat din penitenciar

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta consideră că liberalii vor să se folosească de numele său în campania electorală, pentru că PNL nu ar avea alte teme de discuţie.

„Acum oamenii trebuie să facă ceva, să presteze ceva. Sunt în campanie electorală, ce o să spună? Să spună despre scandalurile de corupție în legătură cu achiziția de măști, echipamente de protecție pentru coronavirus? Ce o să spună, că au o problemă în ceea ce privește programele de agricultură din cauza covidului? Toate bâlbâielile astea au făcut ca oamenii să nu-i mai creadă ce spun.

Eu, vă spun sincer, nimeni nu mai știe acum dacă cifrele care se dau la televizor zilnic sunt reale sau nu penstru că ies, fac interviuri, am văzut un ministru în chiloți când dădea interviu, președintele când făcea gimnastică la televizor, întindea mâinile să arate cât e distanța socială, aud la radio, că la garaj urlă radiourile și sunt spoturi din astea, mesaje cu domni, doamen sau domnișoare care cred că sunt actori și își fac meseria foarte bine și spun cu intonație despre necesitatea de a purta mască, despre cât de important este să nu distrugem toată munca celor care ne-au apărat și că este o campanie inițiată de Guvernul României.

Și Guvernul României stă și bea prin cabinete în Palatul Victoria.

Adică, băi, știți ceva, noi finanțăm cu bani publici o campanie să purtați mască, dar noi nu purtăm, deci, e la mișto. Există un singur stâlp de stabilitate în România, și anume: domnul Klaus Iohannis. Și ca să contruiască viitoarele campanii electorale, am înțeles că sunt în septembrie alegerile locale și cele parlamentare nu știu când, habar nu am, și vor să construiască aceste campanii împotriva mea.

Și au mai ieșit cu un dosar. Eu vreau să spun, sigur, mă mai doare mijlocul din când în când că am aceeași problemă și nu se poate vindeca că este și altă situație, dar de aplecat nu o să mă aplec și nu o să îngenunchez, o să duc orice luptă pentru că sunt animat de nevinovăție. Cea mai mare supărare a mea nu este generată de lipsa de libertate cât de faptul că sunt nevinovat și cred că din ce în ce mai puțină lume mai crede altceva, dar deja anormalitatea a devenit normalitate”, a spus Liviu Dagnea.

Adauga un comentariu