National

Liviu Dragnea este cenzurat la două televiziuni din România unde PSD a pompat milioane de euro

Publicat: 17 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Dragnea este cenzurat la două televiziuni din România unde PSD a pompat milioane de euro
Liviu Dragnea susține că PSD plătește pentru ca acesta să fie cenzurat la două televiziuni de știri

Liviu Dragnea face dezvăluiri uluitoare despre faptul că este interzis la televiziunile România TV și Antena 3. Asta în condițiile în care, în perioada în care era președinte al PSD, formațiunea politică pompa milioane de euro către instituțiile media.

Invitat la un interviu, Liviu Dragnea a menţionat faptul că cenzura este una evidentă şi că nici măcar nu au voie să îi pronunțe numele.

 

Liviu Dragnea este cenzurat la două televiziuni din România unde PSD a pompat milioane de euro

Invitat în cadrul unui interviu, Liviu Dragnea, a dezvăluit faptul că România TV și Antena 3, cele două televiziuni de știri care au o audiență relativ mare, l-au cenzurat în mod evident. Televiziunile nici nu îi mai pronunță numele, în condiţiile în care PSD, în momentul în care Liviu Dragnea era președinte, aloca milioane de euro către cele două televiziuni.

„Care este explicaţia că doar eu sunt, dintre politicienii cât de cunoscuţi aşa, interzis la două posturi importante de televiziune, Antena 3 şi RTV? Nu mai există în istoria post-decembrista a României o asemenea cenzura în presă. Nu mai exista! Nici nu au voie să îmi pronunţe numele”, s-a plâns Dragnea la Realitatea Plus.

„Nu le-am dat eu (contractele), ci partidul. Partidul a făcut contracte cât de mult s-a putut, şi acuma sunt. Acum au şi de la guvern, să fim serioşi.”, a răspuns Dragnea.

PSD blochează apariția lui Liviu Dragnea la Antena 3 și România TV

Nu este prima oară când președintele PSD acuză faptul că este cenzurat la cele două posturi de televiziune. În trecut, Dragnea menţiona faptul că actuala conducere PSD se folosește de contracte pentru a-i bloca accesul la cele două televiziuni. Ideea de a acorda sume de bani către presă este una legală:

„Ei folosesc o parte din banii ăştia să ne blocheze pe la televiziuni, prin contractele pe care le fac. (…) Un partid poate să facă contracte de promovare a politicii partidului cu orice instituţie de presă. În funcţie de ce buget are partidul şi de cât vrea să fie promovat. Niciodată nu am vorbit cu cineva de la presă, ‘uite, am făcut contractul ăsta, dar pe lângă asta mai avem o înţelegere: Dan Dobre nu vreau să apară (vloggerul care îi ia interviu – n.red.). Dom’le, nici măcar să nu se pronunţe numele din vreo greşeală, acolo. Nu există la voi’.

Aşa ceva nu am făcut, din păcate se face asta la PSD. La Antena 3 şi la RTV. Aceste două televiziuni m-au invitat, imediat după ce am ieşit, să fiu prima dată la Antenă şi ulterior la RTV şi am zis ‘da’. Şi cu două zile înainte de fiecare emisiune programată mi s-a spus că nu se mai poate”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a ieșit, în urmă cu câteva luni din inchisoare unde a executat o pedeapsă privativă de libertate. La ieșirea din închisoare, Dragnea a promis mai multe dezvăluiri și a atacat în termeni foarte duri actuala conducere a Partidului Social Democrat (PSD). Oricum, în cele din urmă, alături cu Codrin Ștefănescu și-a format propriul partid numit Alianța Pentru Patrie.

Adauga un comentariu