Actualitate

Liviu Dragnea a fost eliberat. Fostul lider PSD a oferit un interviu de amploare: PSD-iștii sunt lași

Publicat: 15 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În aceste momente, Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a oferit mai multe declaraţii. Acesta incă susține că a fost un proces politic și că a fost condamnat la ordin politic.

S-a cerut insistent la instanţă când se va judecat liberarea să îmi recunosc vinovăţia. Nu am acceptat să se valideze dosarul politic. PSD a venit partid de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni. La Tribunalul Bucureşti este destul de clar ce s-a întâmplat. Voi munci la firma fiului meu. O sa imi dea voie să vorbesc la meteo. Vreau să le multumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori. Vreau să le spun celor doi băieți din Piatra Neamț că am urmărit cu atenție ce mi-au trimis. Toate scrisorile sunt scanate iar cu acordul lor le voi publica.  a menționat Liviu Dragnea.

Au apărut primele imagini cu Liviu Dragnea în libertate. Click aici

 

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Rahova

În aceste momente, Liviu Dragnea a fost eliberat din Penitenciarul Rahova. Fostul lider politic a primit undă verde din partea magistraților de la Giurgiu. Înițial, Tribunalul București a refuzat să îl elibereze condiționat pe Liviu Dragnea dar decizia definitivă a aparținut celor de la Giurgiu. Irina Tănase, iubita lui Dragnea spunea că a primit cu ochii în lacrimi vestea că acesta va fi eliberat condiționat. Irina se afla, în acele momente, în curtea casei. Altfel spus, aceasta a mai afirmat că nu știe exact ce vrea să facă Liviu Dragnea după eliberare și că ar trebui întrebat în persoană:

A avut mult mai multe şi s-a închis. Sper să ne ia şi pe noi în serios. Liviu Dragnea se bucură. Trebuie să îl întrebaţi pe el ce va face. Nu am probleme cu niciun deţinut, toţi l-au tratat cu respect dar şi angajaţii, atât cât s-a putut.  Nu s-a pus niciodată problema de agresiuni fizici ci doar de încălcări de drepturi. Nu am spus că se va angaja, întrebați-l pe el. Eu nu știu.  Nu avem niciun plan momentan. Nu pot să vă spun ce vrea Liviu Dragnea să facă pe plan profesional. Eu sunt studentă la drept şi vreau să fiu avocat. Eram cu prietenii apropriaţi în curte și am început să plâng când am aflat vestea. Nimeni nu se mai aștepta la o asemenea decizie, nici el dar nici eu. a menționat Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.

Ce a declarat Codrin Ștefănescu la ieșirea lui Liviu Dragnea din Penitenciarul Rahova

Codrin Ștefănescu, un apropriat al lui Liviu Dragnea a vorbit despre eliberarea condiționată a fostului lider PSD. Acesta a reiterat ideea că lui Liviu Dragnea i s-au interzis multe drepturi. În altă ordine de idei, referitor la PSD, Codrin Ștefănescu a menționat că acum partidul nu mai este ce era pe timpul lui Liviu Dragnea:

Prindem putină speranţa să vedem că mai există judecători care nu se lasă călcați. Sunt foarte mulţi români care nu alături de el. PSD-ul nu mai este ceea ce a fost înainte. Înainte era un partid de masă care ţinea cont de oameni, de colegi, nu mai discutăm despre lucruri de genul. Am spus că voi vorbi ca nu cumva să nu îi creez probleme lui Liviu Dragnea. Eu nu am fost pe baricate în 1989 ca să avem mizeri iastăzi. Aveam nişte idealuri, nişte gânduri… Nu a avut dreptul să iasă afară, nu a avut dreptul să se opereze, să vă dea vouă o declaraţie. Toate televiziunile au făcut cerere pentru un interviu, conform legii avea dreptul. Toate lucrurile acestea au fost câştigate instanța

Acesta a vorbi și înainte de eliberarea efectivă a lui Liviu Dragnea spunând că magistrații de la Giurgiu au dat dovadă de curaj

Adauga un comentariu