Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu, criză de nervi într-un mall din București: „Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin”

Publicat: 24 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu criză de nervi într-un mall din București Să vă ferească Dumnezeu că-l sparg aici în magazin
Liviu Vârciu și-a văzut visul cu ochii, iar după patru ani în care a muncit la casa lui și a familiei sale, vedeta de la Antena 1 a finalizat lucrările

Liviu Vârciu a avut parte de un moment tensionat, în timp ce se afla într-un mall din Capitală. El și partenera sa de viață, Anda Călin, au mers într-un centru comercial la plimbare, pentru a se relaxa. Cei doi, însă, s-au oprit în dreptul unui tonomat de sucuri, iar, acolo, prezentatorul TV s-a confruntat cu o problemă.

A ales să se plimbe într-un centru comercial din Capitală, alături de partenera sa de viață, Anda Călin, însă a avut parte de un moment tensionat chiar în timp ce încerca să își achiziționeze o băutură.

Prezentatorul de televiziune a avut o reacție nervoasă

Liviu Vârciu a dorit să își cumpere un fresh de portocale, la pahar, de la un tonomat amplasat în mall-ul respectiv. Însă, în momentul în care a introdus mai multe bancnote de 10 lei, prezentatorul TV nu a primit sucul de portocale. Atunci, acesta s-a supărat, a scos telefonul din buzunar și a început să filmeze „pățania” din mall.

Pentru că s-a enervat la culme, din cauză că nu primea băutura dorită, Liviu Vârciu a avut o reacție nervoasă.

”Mai încerc o dată. Să vă ferească Dumnezeu… să nu vorbesc urât, apăs butonul. Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin. Îl sparg, îl sparg! Stai să vedem dacă îmi dă mie, după aia mai vrei tu”. Apoi, actorul a continuat: ”Poate își ia a mea (n.r. Anda Călin) țeapă. Ha, ha, ha!”.

Liviu Vârciu și Anda Călin au doi copii împreună

Sunt împreună de aproximativ cinci ani și au doi copii minunați. După mai multe despărțiri și împăcări, artistul și bruneta au decis să mai dea o șansă relației lor, iar în 2019 s-au mutat împreună.

Liviu Vârciu și Anda Călin au încercat să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii și a reflectoarelor, iar, la scurt timp după marea împăcare, Anda Călin a rămas din nou însărcinată. În primăvara anului 2020, bruneta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Astfel, Liviu Vârciu și-a văzut în sfârșit visul cu ochii, acela de a fi și tată de băiat.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu