Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu, despre relația cu Andrei Ștefănescu: „Vă anunț că relația noastră s-a terminat”

Publicat: 28 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu despre relația cu Andrei Ștefănescu Vă anunț că relația noastră s-a terminat
Liviu Varciu si-a surprins fanii cu declaratia facuta despre Andrei Stefanescu

Liviu Vârciu și-a surprins fanii după ultima lui declarație cu privire la relația de prietenie pe care o are cu Andrei Ștefănescu. Inițial acesta a spus că se desparte și că nu mai există cale de întoarcere, însă nu este vorba despre partenera lui de viață, așa cum au crezut toți.

Liviu Vârciu a oferit și o explicație pentru decizia radicală pe care a luat-o în ceea ce îl privește pe colegul și bunul său prieten, Andrei Ștefănescu.

Liviu Vârciu, despre relația cu Andrei Ștefănescu

Liviu Vârciu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa colegului său de platou, asta după ce a spus că se simte neglijat de acesta, mai ales că stă foarte mult timp pe telefon și că nu îl bagă deloc în seamă. Fostul membru al trupei L.A. a surpins întreg momentul și l-a postat instant pe Instagram, acolo unde fanii au rămas complet uimiți de afirmațiile acestuia.

„Vă spun sincer că eu am să mă cert cu el, că e cu telefonul în mână încontinuu și mă neglijează deranjant.

Țin să vă anunț că din păcate relația noastră s-a terminat. Nu mă împac cu tine”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Ce spune fostul solist de la L.A. despre relatia cu Anda Călin

De mai bine de patru ani, Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fată și un băiat și sunt extrem de fericiți, mai ales că de-a lungul timpului au avut parte și de momente mai puțin plăcute peste care au trecut cu brio împreună.

Despre partenera lui de viață, prezentatorul de televizune are numai cuvinte de laudă și chiar recunoaște că este, din punctul lui de vedere, cea mai inteligentă femeie pe care a cunoscut-o vreodată.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte(…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu în cadrul unei emisiuni TV.

Liviu Vârciu, îndurerat după ce și-a pierdut tatăl

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre viața lui, familie și pierderea persoanelor dragi. Artistul a povestit în lacrimi, la o emisiune TV, cum în anul 2009 și-a pierdut fratele, într-un accident rutier. Mai mult, anul trecut, Liviu Vârciu a avut parte de o altă nenorocire, după ce tatăl lui s-a stins din viață.

Nea Mărin este cel care i-a făcut o surpriză foarte emoționantă lui Vârciu, în urma căreia acesta a izbucnit în lacrimi. După ce îndrăgitul coregraf i-a oferit tortul, Liviu Vârciu a sărit în brațele lui, după care amândoi au început să plângă. Coregraful de dansuri populare i-a făcut o surpriză cu totul neașteptată artistului.

„Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule! Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc”, a povestit nea Marin.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu