Actualitate

Liviu Vârciu și-a făcut iubita țărancă. S-a întâmplat după ce Anda Călin s-a descălțat la o petrecere de lux

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu și-a făcut iubita țărancă. S-a întâmplat după ce Anda Călin s-a descălțat la o petrecere de lux
Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii

Îndrăgitul artist Liviu Vârciu s-a filmat în timp ce și-a făcut iubita țărancă, totul petrecându-se la o petrecere de lux care a avut loc la Monte Carlo. Atunci, Anda Călin s-a descălțat de pantofii cu tocuri de 12 cm și s-a plimbat prin grădina unui resort în picioarele goale. Cu toate că Andei Călin nu i-au picat bine remarcile iubitului ei, ea nu a spus nimic și nici nu s-a certat cu Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani, iar omul de televiziune nu ezită să-și tachineze partenera ori de câte ori are ocazia. În cazul de față, unii ar spune că a mers prea departe, iar partenera lui de viață ar fi trebuit să se simtă jignită. Și totuși, femeia care l-a făcut de două ori tată pe Liviu Vârciu i-a trecut cu vederea remarcile, în pofida faptului că le-a filmat și chiar le-a postat pe TikTok.

Liviu Vârciu și-a făcut iubita țărancă

Deși a fost postat recent pe TikTok, filmulețul cu pricina datează din primăvară, când Liviu Vârciu și Anda Călin au participat la PokerStars Players’ Party. Această petrecere exclusivistă a avut loc la Monte-Carlo Bay Hotel & Resort’s Sport Club. Tocmai în acel loc luxos, Liviu a filmat-o pe Anda în timp ce aceasta se descălța și pășea în picioarele goale pe aleile din grădina resortului de lux.

Atunci, Anda avea în picioare pantofi Christian Louboutin nude, cu celebrele tocuri de 12 cm, despre care femeile recunosc că sunt un chin pe bani mulți. Biata fată nu a mai suportat durerile de picioare și a preferat să pășească pe asfalt cu tălpile goale, deși purta o ținută elegantă.

„Ce faci, iubire? Deci asta se întâmplă când trăiești la țară, știi. Trăiești la țară, te descalți. Ia-o ușor prin Monaco… Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei”, a spus Liviu Vârciu în filmuleț.

 

@liviu.varciu #foryou #romania #monaco #adjud #vrancea ♬ original sound – LIVIU VARCIU

Se vede că Andei nu i-a picat foarte bine, dar nici nu a iscat vreo ceartă. Reacția lui Liviu nu a fost una tocmai potrivită, dar să nu uităm că Anda îi cunoaște cel mai bine glumele și știe cum și când să reacționeze.

Liviu Vârciu are trei copii

Liviu Vârciu are o relație frumoasă cu Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi: o fetiță, Anastasia (5 ani), și un băiețel, Liviu Andrei (2 ani). Însă Liviu Vârciu mai are o fată, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu. Așadar, în prezent, Liviu Vârciu se poate considera un tată împlinit, dar cu siguranță cea mai mare bucurie a lui a fost atunci când Anda Călin l-a adus pe lume pe băiețelul lui Vârciu.

Cunoscutul Don Juan din showbiz-ul autohton are copii din două relații diferite. Carmina Maria, în vârstă de 20 ani, este rezultatul relației lui Liviu Varciu cu Ami. Pe vremea când junele făcea parte din formația L.A. a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de una din fanele sale, de profesie model. În prezent, el are o relație cu Anda Călin, femeia care i-a dăruit o fetiță, Anastasia, și un băiețel pe nume Liviu Matei.

„Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei”, a spus artistul.

Adauga un comentariu