Cancan

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc clipe emoționante! Cei doi se pregătesc de petrecere

Publicat: 16 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc clipe emoționante Cei doi se pregătesc de petrecere
Răceala din prezent îi dă lui Liviu Vârciu simptome mult mai severe și decât coronavirusul

 

Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi au emoții mari, pentru că se pregătesc de un mare eveniment în familia lor.

Anda Călin și Liviu Vârciu au o relație de cinci ani. Cei doi se iubesc ca la început și au împreună doi copii Anastasia și Matei.

Anda Călin și Liviu Vârciu, portretul unei familii fericite

Artistul și partenera sa de viața se bucură de o familie fericită și împlinită. Cei doi copii din viața lor este dovada iubirii unei relații perfecte, așa cum o caracteriză chiar Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin sunt foarte discreți cu relația lor, însă iubita artistului a oferit câteva detalii pe Instagram. Fanii curioși au aflat astfel că cei doi s-au cunoscut într-un restaurant și a fost dragoste la prima vedere.

“M-am cunoscut cu Liviu (n.r. – Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat.

Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a transmis Anda Călin la InstaStory.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu din 2016 și au decis să se mute împreună pe 1 ianuarie 2017.

Liviu Vârciu și Anda Călin, pregătiri pentru petrecerea de botez a băiețelului

Liviu și Anda se pregătesc de un mare eveniment în familia lor. Cei doi vor da o mare petrecere în cinstea micuțului lor, Matei. Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul în octombrie anul trecut, într-un cerc extrem de restrâns. Cum restricțiile impuse de pandemie nu le-au dat voie să organizeze și o petrecere așa cum se cuvine, cei doi au amânat marele eveniment pentru toamna aceasta.

„Vom face petrecerea în toamnă, undeva în septembrie, nu am fixat data încă. Matei are un an și aproape două luni și vom organiza o petrecere cu mulți invitați. Sperăm să putem petrece și că nu vor fi din nou restricții.”, a declarat Anda Călin.

Liviu Vârciu și Anda Călin au procedat la fel și cu botezul fetiței. Micuța a fost creștinată la biserică în martie 2018, când avea șase luni, iar petrecerea a avut loc în luna mai.

Adauga un comentariu