Cultural

Locuința în care locuiește Salman Khan a fost ținta unui atac armat. Care este starea actorului

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Locuința în care locuiește Salman Khan a fost ținta unui atac armat. Care este starea actorului
În urma incidentului în care locuința în care locuiește Salman Khan a fost ținta unui atac armat, nimeni nu a fost rănit, iar suspecții au fost reținuți

Duminică, 14 aprilie, locuința în care locuiește Salman Khan a fost ținta unui atac armat. Atacatorii fac parte dintr-o bandă criminală ce aparține unei secte religioase.

În prezent agresorii au fost identificați și se află în arest.

Locuința în care locuiește Salman Khan a fost ținta unui atac armat

Salman Khan, cunoscutul actor și partener al Iuliei Vântur, a trecut printr-o experiență terifiantă recent, când locuința sa din Mumbai a fost ținta unui atac armat. Actorul se afla acasă alături de familia sa în cartierul Bandra când au fost trase focuri de armă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar incidentul a stârnit panică și îngrijorare.

Locuința lui Salman Khan din cartierul Bandra, Mumbai, a fost ținta unui atac armat, informează BBC. Doi indivizi aflați pe o motocicletă au tras cinci focuri de armă și apoi au fugit de la fața locului.

Suspecții din spatele atacului armat asupra casei lui Salman Khan au fost prinși. Vicky Gupta (24 de ani) și Sagar Kumar Palak (21 de ani) au fost arestați luni seara în districtul Kutch din Gujarat. Cei doi indivizi fac parte dintr-o bandă criminală legată de o sectă religioasă și au mărturisit implicarea lor în incident. Conform poliției indiene, starul de la Bollywood este ținta grupării Bishnoi din cauza unui incident petrecut acum mai bine de 20 de ani, când a ucis două antilope.

Care este starea actorului

Din fericire, Salman Khan, care se afla în interiorul casei sale în momentul atacului armat, a reușit să scape nevătămat din incident.

„Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan. Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai. În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident’, au transmis autoritățile indiene.

De ce nu vrea Salman Khan să se căsătorească

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan de mai bine de 10 ani. Iulia Vântur s-a mutat din 2012 în India, pentru a fi alături de iubitul ei, actorul Salman Khan.

Ea a renunțat la cariera în televiziune din țară, dar se poate mândri că și-a făcut un nume și la Bollywood, cu ajutorul actorului.

Salman Khan nu este interest de căsătorie, acesta a spus că nu crede în acest lucru.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a spus actorul, într-un interviu mai vechi.

Spre bucuria tuturor, în urma incidentului în care locuința în care locuiește Salman Khan a fost ținta unui atac armat, nimeni nu a fost rănit, iar suspecții au fost reținuți.

Comentarii
Adauga un comentariu