Cancan

Lola de la „Gospodar fără pereche” s-a schimbat enorm după despărțirea de Andrei Bivolan. Cu ce se ocupă acum Alexandra Mitruț

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lola de la Gospodar fără pereche s-a schimbat enorm după despărțirea de Andrei Bivolan. Cu ce se ocupă acum Alexandra Mitruț
Alexandra Mitruț și Andrei Bivolan au format pentru scurtă vreme un cuplu după emisiunea „Gospodar fără pereche”

Lola, pe numele real Alexandra Mitruț, de la „Gospodar fără pereche”, s-a schimbat enorm după despărțirea de Andrei Bivolan. Cei doi au participat în sezonul trei al emisiunii de la Pro TV și au decis să își acorde o șansă împreună. Relația lor nu a mers, astfel că în prezent Lola, dar și Andrei și-au refăcut viețile.

Alexandra Mitruț, alias Lola, a fost concurentă în sezonul trei al emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată, în trecut, la PRO TV. Tânăra a fost aleasa lui Andrei Bivolan în concurs, dar nu a durat prea mult, iar aceștia au ajuns la despărțire. Iată cât de mult s-a schimbat aceasta în timp și în ce domenii activează!

Lola de la „Gospodar fără pereche” s-a schimbat enorm după despărțirea de Andrei Bivolan

Lola, pe numele ei real Alexandra Mitruț, a format un cuplu cu gospodarul Andrei Bivolan, după ce tânăra a reușit să-l cucerească în emisiunea „Gospodar fără pereche”. Aceasta i-a furat inima bărbatului atât prin frumusețea ei, cât și prin hărnicia de care a dat dovadă în gospodărie.

„Aș vrea să dăm o șansă, dacă și tu-ți dorești, unei relații și unui viitor împreună”, îi spunea Andrei Bivolan alesei lui în emisiune.

Tânăra originară din Băileşti, Olt, și Andrei Bivolan au format un cuplu o perioadă, însă, ulterior, aceștia s-au despărțit. Între timp, bărbatul s-a căsătorit cu altă femeie și are și o fetiță. În altă ordine de idei, Lola nu este singura concurentă care s-a schimbat radical după participarea la emisiune.

Și Alexandra Mitruț, alias Lola, a încercat să-și facă refacă viața amoroasă de mai multe ori, dar în prezent pare că e singură, căci nu are nicio imagine cu vreun posibil iubit pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă acum Alexandra Mitruț

Alexandra Mitruț a câștigat, de-a lungul timpului, câteva concursuri de frumusețe. Unul dintre titlurile cu care se laudă este cel de Miss Litoral 2019. După emisiune, aceasta și-a continuat activitatea ca model, pozând pentru diverse ședințe foto. De asemenea, a defilat și pe podium, la diferite prezentări de modă.

Din 2020 de când s-a terminat sezonul 3 al emisiunii Gospodar fără pereche, Alexandra Mitruț a făcut mai multe schimbări în viața ei. Tânăra, cunoscută ca Lola, și-a făcut mai multe schimbări la păr în ceea ce privește nuanța.

De asemenea, se pare că și-a încercat norocul și-n alte domenii pe lângă modelling. Aceasta este din 2021 studentă la Facultatea de Horticultură Biologie, din Craiova, potrivit descrierii sale de pe Facebook. În plus, aceasta lucrează în prezent, din 2023, ca agent comercial la o clinică de estetică.

Adauga un comentariu