Actualitate

Lolrelai s-a despărțit de Ionuț Popa, de la Survivor! S-au iubit doar câteva săptămâni

Publicat: 06 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lolrelai s-a despărțit de Ionuț Popa de la Survivor S-au iubit doar câteva săptămâni
Lolrelai s-a despărțit de Ionuț Popa, de la Survivor

După doar câteva săptămâni de când scânteia dragostei s-a aprins între ei, Lolrelai s-a despărțit de Ionuț Popa, de la Survivor. Vestea a fost surprinzătoare pentru că relația era abia la început, iar blondina spunea că se înțelege fabulos cu iubitul ei.

Lolrelai s-a despărțit de Ionuț Popa, de la Survivor!

La începutul lunii noiembrie Lolrelai, cunoscută pentru momentele amuzante de la iUmor, dezvăluia că este într-o relație cu Ionuț Popa. Nici el nu este străin de viața publică. Aceasta a participat la „Ninja warrior’, fosta emisiune de la PRO TV, dar și la „Survivor România’ 2022. Cei doi s-au întâlnit în cadrul unei gale RXF, acolo unde blondina lucrează. Iar tânărul a luptat contra lui Alex Zănoagă.

„Suntem la început. Ne-am cunoscut într-o gală RXF, atunci când el a avut un meci împotriva lui Alex Zanoagă. Publicul era împotriva lui și am simțit cumva să fiu de partea lui. Mi-am pus emoția mea acolo, mie îmi plac campionii, îmi plac câștigătorii. El a fost un campion, este un campion. Asta ne-a apropiat, după care am început să ne cunoaștem mai bine”, a spus Lolrelai acum o lună de zile.

Totuși, calitățile care au cucerit-o pe Lolrelai nu au fost suficiente, iar până la urmă, cei doi îndrăgostiți au pus capăt relației după doar câteva săptămâni.

Lolrelai și Ionuț Popa de la Survivor s-au despărțit

Anunțul despărțirii a f0st făcut chiar de Ionuț Popa. Fostul concurent de la Survivor a dezvăluit că nu a existat un conflict între ei, însă aveau viziuni diferite asupra vieții și nu au reușit să găsească un numitor comun.

„«Da, ne-am despărțit! Nu este nimic senzațional», nu ne-am certat, nu ne-am spus lucruri urâte, pur și simplu am realizat eu că nu avem aproape nimic în comun. Am încercat în tot acest timp să mai găsesc lucruri de care să mă agăț, un numitor comun, dar nu am reușit.

Oamenii care mă cunosc știu că eu sunt o persoană discretă și că mi-am ținut viața personală departe de știri, de social media și așa îmi doresc să fie în continuare. Din punctul ăsta de vedere nu suntem deloc în aceeași lume. Am realizat că principiile și valorile mele sunt mai importante pentru starea mea psihică decât orice altceva”, a declarat Ionuț Popa.

Sportivul crede că decizia de a se despărți de Lolrelai a fost una potrivită, ținând cont că au dorințele lor sunt total diferite.

„În plus de asta, eu am o responsabilitate față de copilul meu și față de oamenii cu care colaborez prin prisma jobului, dându-le un exemplu pozitiv referitor la stilul de viață, unde iarăși nu aveam lucruri în comun. Lucrurile sunt simple: ne dorim lucruri diferite de la viață și trăim în lumi’ diferite și decizia de a ne despărți a fost cea mai bună pentru toată lumea”, a adăugat fostul concurent de la Survivor.

Acum, Lolrelai s-a despărțit de Ionuț Popa, de la Survivor.

Adauga un comentariu