Cancan

Lora a recunoscut care este prețul ei și ce știe să facă de banii ăștia

Publicat: 24 nov. 2020
Lora a recunoscut care este prețul ei
Lora va susține pe 26 noiembrie primul concert exclusiv online

Recent, Lora a recunoscut care este prețul ei, după ce a decis să susțină un concert online, însă unor fani li s-a părut că artista este cam scumpă. Cu toate acestea, șarmanta blonda le-a spus, în glumă, acestora că știe să facă destule pentru acești bani.

După ce evenimentele cu public au fost interzise de autorități, artiștii din România au fost nevoiți să-și caute forme de exprimare în mediul online. Ei bine, artista Lora se pare că a găsit soluția pentru a păstra contactul cu fanii ei. Numai că unora dintre fani li s-a părut cam scump tariful vedetei, așa că au luat-o la rost.

Lora a recunoscut care este prețul ei

Astfel, Lora va cânta pe 26 noiembrie pentru fanii ei, însă nu într-o sală ori în piața publică, ci pe internet. Artista a ales această cale pentru a-și promova cel mai recent proiect muzical – „Suflet de femeie”. Evenimentul va avea loc pe streamerse.net, unde Lora va susține un concert de 30 de minute.

Totodată, Lora și echipa ei au stabilit și prețul biletului pe care admiratorii săi trebuie să-l plătească pentru a avea acces la evenimentul online. Numai că unora dintre fanii ei li s-a părut un preț cam piperat și au întrebat-o ce știe să facă de acești bani. Ei bine, știe destule, potrivit răspunsului amuzant dat de Lora.

M-au întrebat niște minunați ce știu să fac de 25 de lei, prețul biletului? Ce anume aş putea să fac să merit ca cineva să dea suma asta? Păi, voi cânta cu capul în jos, sub apă, în timp ce fac jonglerii cu mâna stângă și mi-am învățat motanii să danseze în sincron. Credeți-mă, merită”, a dezvăluit Lora pe Instagram.

Și alți artiști au susținut concerte online

Artista a făcut publice mai multe fotografii realizate în timpul repetițiilor pentru evenimentul din 26 noiembrie. Pentru Lora, concertul de joi seară, programat la ora 21.00, este primul de acest fel. Însă alți artiști au pășit pe această cale, a concertelor online. Astfel, la 2 octombrie 2019, Irina Rimes a susținut primul concert exclusiv online, la care au asistat peste 500.000 de români.

A fost un moment de referință al carierei mele. Un proiect deloc ușor dus până la capăt cu mare succes, o echipă unită și pasionată, profesioniști în munca lor și oameni frumoși la suflet. Mă bucur mult că am avut ocazia să împărtășesc această experiență cu o echipă de peste 100 de oameni și cu un număr atât de mare de spectatori. N-am visat niciodată să am peste 500.000 de oameni care să privească în timp real un concert de-al nostru. Mulțumesc invitaților mei care au venit cu sufletul deschis”, spunea atunci Irina Rimes.

Până una-alta, însă, nu putem să nu zâmbim la răspunsul amuzant dat de Lora după ce a recunoscut care este prețul ei…

Adauga un comentariu