Cancan

Cum arată acum Lora. Artista s-a transformat complet

Publicat: 26 oct. 2020
cum arată acum Lora
Lora și-a uimit fanii cu noua schimbare de look

Surpriză de zile mari pentru telespectatorii Pro TV după ce au văzut cum arată acum Lora. Vedeta a fost prezentă la „Vorbește Lumea”, fiind remarcată de cei doi prezentatori ai emisiunii. Chiar și Adela Popescu și Cove au fost impresionați de transformarea vedetei.

Frumoasa blondină Lora a fost prezentă recent în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde s-a afișat cu noul său look. Lora a fost rapid admirată de către cei doi prezentatori, Adela Popescu și Cove, care au remarcat transformarea vedetei.

Cum arată acum Lora după schimbarea de look

Cântăreața este într-o formă de zile mari, după ce a rămas izolată alături de iubitul său în Bali, în timpul restricțiilor din pandemie. Cu un corp frumos sculptat și energie bună, Lora a apărut în platoul de la Pro TV, unde și-a bucurat fanii cu o nouă înfățișare. Astfel, cântăreața s-a prezentat cu o schimbare de look inedită.

Deși ne-a obișnuit cu părul blond și lung, adesea prins în coadă sau în coc, de data aceasta Lora a recurs la ceva radical. Artista a venit cu o perucă cu breton, într-o tunsoare bob extrem de chic. De asemenea, blondul platinat pare să i se potrivească de minune, Lora având o apariție de invidiat.

Totodată, ținuta artistei a stârnit multe comentarii în rândul fanilor săi de pe Instagram. Lora a apărut într-un costum de scenă extrem de sexy, care îi dezvăluia formele. Cu picioarele dezgolite și decolteul la vedere, Lora a bucurat fanii în timp ce dansa pe piesa sa “Puișor”. Imaginile din timpul emisiunii au strâns pe contul de Instagram al vedetei zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii, semn că schimbarea de look a Lorei a fost de bun augur.

Lora, din Bali în cabinetul medicului

După ce a petrecut luni bune în bătaia soarelui balinez, Lora a revenit în țară. Totuși, dincolo de relaxarea de care s-a bucurat în perioada izolării, artista s-a ales și cu un bronz de excepție. Chiar dacă unele dintre doamne și domnișoare apreciază acest look, din punct de vedere medical bronzul este dăunător pentru piele.

Și pentru că artista este o persoană atentă la aspectul său fizic, dat fiind că trebuie să se prezinte impecabil în fața fanilor, a apelat la un tratament dermatologic. Lora a povestit în urmă cu câteva zile că a ajuns în cabinetul medicului pentru un tratament de mezoterapie. Se pare că bronzul în exces ar fi fost problema pentru care cântăreața a ales această procedură alături de medicul său.

Un tratament rapid de mezoterapie pentru o piele «cam bronzată» ca s-o citez pe doamna doctor, dermatologul meu, de o sinceritate enervant de şarmantă! Te iubesc, babe!”, a fost mesajul Lorei pentru fanii ei.

În altă ordine de idei, la cum arată acum Lora, credem că o prinde de minune această transformare.

Adauga un comentariu