Cancan

Lora pleacă de la „Vorbește Lumea”! Cine îi va lua locul

Publicat: 15 iun. 2021
Lora pleacă de la Vorbește Lumea
Cove va avea mai multe ajutoare după plecarea Lorei de la Vorbește Lumea

Surprize în emisiunea de dimineață de la Pro TV după ce Lora pleacă de la Vorbește Lumea, iar Cove va avea mai multe ajutoare. Astfel, după ce Adela Popescu a luat o scurtă pauză fiind însărcinată cu al treilea copil, Lora rămăsese ajutorul de bază al lui Cove. Acum, după plecarea ei, producătorii emisiunii au trebuit să se gândească la cele mai bune variante.

Fanii emisiunii „Vorbește Lumea” au parte de multe surprize în noul sezon! Astfel, Lora renunță la titulatura de prezentatoare, alături de Cove, iar în locul ei vin acum mai mai multe persoane!

Lora pleacă de la „Vorbește Lumea”

Lora nu va mai fi prezentatoare la emsiunea „Vorbește Lumea”, iar Cove a primit o mulțime de ajutoare. În platoul emisiunii vor veni Sore, Viviana Sposub, Theo Rose şi cei doi simpatici, Veveriţa şi Coţofană. Aceştia vor aduce cele mai tari provocări, cele mai fresh informaţii mondene sau din mediul online, antrenamente de sport matinale şi, împreună, vor completa tabloul unei dimineţi perfecte. Sore a revenit iar în emisiune, iar aceasta este foarte încântată de situație. Artista a declarat că o leagă multe amintiri de show-ul de la Pro TV.

„Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa „Vorbeşte Lumea”. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gaşca noastră frumoasă, abia aştept distracţia zilnică alături de ei şi îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineaţă”, a declarat Sore.

Viviana Sposub, revenire după un an de absență

De asemenea, și Viviana Sposub va reveni în marea familie a emisiunii „Vorbește Lumea”, cu toate că apăruseră unele zvonuri că a fost dată afară. Potrivit iubitei lui George Burcea, aceasta are gânduri optimiste în ceea ce privește acest proiect.

„După 1 an, mă întorc în familia «Vorbeşte Lumea» cu forţe proaspete, cu energie mega bună şi idei pe care abia aştept să le împărtăşesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puţin direcţia vieţii mele, aşa că pauza de la televiziune a fost binemeritată şi mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine şi întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de «Gaşca Verii» şi mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de «Vorbeşte Lumea»”, a declarat Viviana Sposub.

Theo Rose, încântată de această oportunitate

Theo Rose este cea mai încântată de acest proiect și ia totul pe ca o provocare, deoarece este o fire veselă căreia îi place să trăiască!

„Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort şi voie bună şi nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gaşcă de oameni buni, tineri şi profesionişti. Pregătiţi-vă pentru distracţie”, este îndemnul lansat de Theo Rose.

Se anunță super distracții în fiecare zi

Cât îi privește pe Veveriţa şi Coţofană, aceștia consideră că vor duce la bun sfârșit misiunea de a aduce distracția în casele oamenilor. Ei consideră că vor forma o echipă fresh și nebună totodată care le va însenina zilele telespectatorilor.

„Pentru mine, «Vorbeşte Lumea» reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viaţa mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie şi zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat”, a spus Veveriţa. Nu în ultimul rând, și Coţofană este motivat de noua provocare: „Sunt încântat să fac parte din gaşca «Vorbeşte Lumea». Poate că în formula asta chiar reuşim să aducem vara, ca prea suntem plouați”.

În altă ordine de idei, faptul că Lora pleacă de la „Vorbește Lumea” nu ar trebui să fie văzut ca o pierdere, ținând cont de cei care vin în locul ei.

Adauga un comentariu