Cancan ultimă oră

Loredana Groza a făcut show la „Chefi la cuţite“ – VIDEO

Publicat: 03 nov. 2020
Loredana la emisiunea Chefi la cuțite
Loredana la emisiunea Chefi la cuțite

Loredana Groza, jurată a emisiunii „X Factor” de la Antena 1, a făcut show la „Chefi la cuţite”. Cântăreața a venit la emisiunea culinară cu o reţetă de mâncare ayurvedică, descoperită în India, ţara de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Loredana nu s-a putut abține și a cântat pe masa celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.

Pasionată de karma yoga, Loredana a călătorit de multe ori în India şi a mărturisit că a luat chiar şi lecţii de gătit mâncare ritualică indiană.

„Voi încerca să-i seduc prin bucatele mele”, a spus Loredana, care a povestit cum a fost perioada izolării: „Am stat în casă. Efortul acesta e prea mic pentru cât de mult ţin la familia mea. A fost o perioadă interesantă. Timp de două luni şi ceva nu am avut niciun concert cu public. Nu am avut atât de multă pauză de când am început să cânt, de la 14 ani. Îmi lipseşte scena, este spaţiul meu sacru, este paradisul meu.”

Loredana Groza: „E bine câteodată să stai în pijamale şi să găteşti“

Pasionată de gătit, Loredana şi-a exersat şi talentul în bucătărie.

„E bine câteodată să stai în pijamale şi să găteşti. Îmi place să încerc orice nebunie pe lumea asta pentru că sunt foarte curioasă. Am mâncat şi meduze şi scorpioni şi greieri, îmi plac foarte mult insectele (râde). Eu gătesc de când mă ştiu şi chiar am trăit într-o atmosferă din asta în care toată lumea din familia mea se pricepea şi făcea bucate. Ambele mele bunici găteau senzaţional, iar mama mea a moştenit acest har, chiar şi tata. Prietenii mei şi toţi cei care au mâncat de pe mâna ei au ţinut-o minte. Ea e specializată pe bucate tradiţionale”, a povestit cântăreaţa.

„Călătorind în toată lumea, mi-am zis că trebuie să învăţ lucruri pe care ea nu le ştie. Am fost foarte mult în India şi am descoperit dragostea pentru mâncarea indiană. Chiar am luat lecţii de la doi bucătari care gătesc ayurvedi. Voi face un mic dejun indian”, a mai spus Loredana.

A primit cuțit de la toți cei trei chefi

Cei trei chefi au fost impresionaţi de mâncarea gătită de Loredana. Care a primit trei cuțite din partea chefi-lor.

Înainte să fie jurizată, , Loredana i-a încântat pe chefi cu piesa „Cristina”. Diva a făcut un show complet şi a dansat pe masa celor trei chefi. La final, a primit cuţitul aşteptat şi a intrat în competiţia de gătit de la Antena 1.

A făcut live la volan, doar ca să le arate fanilor cum face vocalize

Zilele trecute, Loredana Groza nu s-a putut abține să nu facă live de oriunde, uneori chiar și de la volan.

Loredana își ține mereu fanii la curent cu activitatea ei, le spune ce face, unde se duce, iar uneori live-urile sale sunt chiar din mașină. Nu ar fi nimic în neregulă dacă atunci când ar vorbi cu fanii ei, Lordeana nu ar fi și la volan. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când aflată la volanul mașinii sale, una extrem de luxoasă, Loredana a ținut să le arate fanilor ei cum face vocalize în timp ce se deplasează cu automobilul.

 

Adauga un comentariu