Cancan

Loredana Groza este criticată de fani că s-ar fi operat la față. Cum răspunde vedeta

Publicat: 28 oct. 2020
Loredana Groza operat la față
Foarte mulți fani îi atrac=g atenția Loredanei Groza că a exagerat cu operațiile estetice

De curând, Loredana Groza a fost acuzată de fani că s-a operat la față, iar diferentele față de cea din trecut sunt prea evidente. Cu toate acestea, vedeta afirmă că nu e nici vorbă de intervenții de ordin chirurgical. Și totuși, cu fiecare poză postată de Loredana, apar fel de fel de voci care o blamează..

Loredana Groza a fost dintotdeauna comentată în fel și chip, dat fiind felul ei extravagant de a se comporta pe scenă. Nu a ieșit niciodată din lumina reflectoarelor și este în continuare prezentă pe micile ecrane. De ceva timp, există voci care o acuză pe Loredana că s-a lăsat prea mult pe mâna medicului estetician. Deși sunt schimbări vizibile la chipul vedetei, Lori susține că nu este vorba despre intervenții de ordin chirurgical.

Loredana Groza, acuzată că s-a operat la față

Loredana Groza este unul dintre cei patru jurați ai emisiunii X Factor de la Antena 1. Are publicul ei consolidat în atâția ani de carieră, și a reușit, în tot acest timp, să se mențină în top. Vedeta este foarte activă și pe rețelele de socializare, mai exact pe Instagram, unde postează fotografii și filmulețe.

Cântăreața are pe contul de Instagram peste 500 de mii de fani, care îi apreciază și comentează fiecare postare. În același timp, Loredana are și cârcotași care o acuză, aproape la fiecare poză, că a stat prea mult în cabinetul medicului estetician. Gurile rele spun că vedeta și-a făcut modificări la față, cu scopul de a-și întineri înfățișarea.

Iată câteva dintre comentariile internauților de la una dintre postările Loredanei:

Intervenție estetică reușită”, „Erai foarte frumoasă înainte, dar cu operația asta te-ai cam urâțit. Ești prea umflată la față. Dezamăgit”, „Nu mai semeni cu Loredana Groza. O preferam pe cea de dinainte”, „Loredana pe care am îndrăgit-o ar avea curajul să își afișeze vârsta. Nu te recunosc!”, „Te-ai schimbat mult. Cu botoxul nu sunt de acord, dar dacă tu te simți bine, e totul ok!”

Cum răspunde vedeta

În afară de aceste comentarii, sunt foarte multe care o susțin pe Loredana, care spun că o iubesc, că arată foarte bine și nu ar trebui să plece ureche la cârcotași. Cineva i-a spus chiar că este o regină în adevăratul sens al cuvântului.

Loredana Groza pare că nu este deranjată de cei care o judecă și susțin sus și tare că s-a operat la față. Vedeta a declarat că, deși nu este împotriva intervențiilor estetice, ea nu a apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Cântăreața a mai spus că niciun estetician din lume nu te pot ajuta dacă tu nu ai grijă zilnic de tine, prin sport, alimentație și meditație.

Comentarii
Adauga un comentariu