Cancan ultimă oră

Loredana Groza a postat imagini și mai îndrăznețe pe rețelele de socializare

Publicat: 11 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza a postat imagini și mai îndrăznețe pe rețelele de socializare
Loredana Groza nu se sfiește absolut deloc să se fotografieze în ipostaze din ce în ce mai intime, ba chiar și în preajma mai multor colegi de breaslă

Loredana Groza face ce face și uimește iarăși pe toată lumea! De asemenea, trupul său este dovada vie că nici măcar trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta asupra sa. De data aceasta, Loredana Groza a postat imagini îndrăznețe pe rețelele de socializare.

Loredana Groza a scăpat din nou de inhibiții și a făcut o postare care s-a viralizat în cel mai scurt timp pe rețelele de socializare. Pe fundal, jurata de la X Factor a pus una dintre piesele care au consacrat-o.

Loredana Groza, apariție incendiară pe rețelele de socializare

Așadar, Loredana Groza a avut din nou o apariție de-a dreptul controversată pe rețelele de socializare. A renunțat la haine și a purtat doar un body, negru, cu diferite motive colorate, care i-a pus în evidență picioarele lungi, dar și bustul generos.
Jurata de la X Factor se află acum în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Emirate, într-un hotel exclusivist, de cinci stele, acolo unde ”și-a făcut de cap” în fața oglinzilor imense. Loredana Groza i-a mai uimit pe fani, cu încă un aspect.

Celebra cântăreață a adus în prim-plan o colecție impresionantă de pantofi cu toc, de toate mărimile, toate stilurile și toate culorile, dar și un dressing în care stăteau frumos așezate tot felul de ținute care îți iau ochii.

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Și dacă vă întrebați ce face Loredana Groza pentru a arăta atât de bine, jurata de la X Factor a dat cărțile pe față. La un moment dat, blondina a mărturisit că sportul și o alimentație sănătoasă sunt secretele ei.

Loredana Groza parcă întinerește pe zi ce trece! Cu toate acestea, jurata de la X Factor susține că nu a trecut niciodată pragul medicului estetician și că nu are niciun fel de operație sau intevenție estetică. Jurata a mai subliniat și faptul că nu are silicoane.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza, în exclusivitate, la Antena Stars.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu