Cancan ultimă oră

Loredana Groza a recunoscut cum se menține în formă, la 53 de ani. Artista și-a dezvăluit secretele: „Cel mai tare tratament”

Publicat: 26 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza a recunoscut cum se menține în formă la 53 de ani. Artista și-a dezvăluit secretele Cel mai tare tratament
Loredana Groza a recunoscut cum se menține în formă, la 53 de ani. Artista și-a dezvăluit secretele: „Cel mai tare tratament”

Loredana Groza este una dintre artistele cu ștate vechi de la noi, care a făcut mereu furori cu talentul ei, dar și cu imaginea.Și asta pentru că, dezinvoltă din fire fiind, artista a renunțat de multe ori la inhibiții și a optat pentru apariții incendiare.

Lucru care nu e deloc de mirare, având în vedere că se laudă cu un ten perfect și cu un corp tras parcă prin inel, fapt pentru care și-a și împărțit fanii în două categorii.Unii spun că vedeta este norocoasă, căci are gene bune, alții o acuză că s-a lăsat pe mâna medicului estetician de prea multe ori.

Loredana Groza a recunoscut cum se menține în formă

Ea, însă, vine acum și spune adevărul care stă în spatele imaginii sale impecabile. Conform declarațiilor sale, a ajuns să fie într-o formă de zile mari datorită stilului de viață pe care-l duce.

Concret, spune că echilibrul pe care și l-a găsit în alimentație, sport, odihnă și suflet sunt cheia către succesul imaginii de zece.

Artista și-a dezvăluit secretele: „Cel mai tare tratament”

Faptul că nu pune răutățile celor din jur la suflet, plus că mănâncă puțin și doarme la fel de puțin o ajută să aibă mereu energie și să strălucească în fața fanilor ei.

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă. Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău. Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă. Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga”, a spus Loredana Groza, conform Viva.

Adauga un comentariu