Actualitate

Loredana Groza apare fără machiaj în cel mai nou videoclip. Cum arată de fapt vedeta

Publicat: 24 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza apare fără machiaj în cel mai nou videoclip. Cum arată de fapt vedeta
În cel mai recent videoclip al ei, Loredana Groza apare pentru câteva clipe naturală, fără machiaj

Surpriză de proporții pentru fanii vedetei, după ce Loredana Groza a apărut fără machiaj în cel mai nou videoclip al ei. Este vorba despre un moment destul de rar, deoarece artista a fost mereu acuzată că își editează imaginile. Dincolo de toate acestea, în prezent, Loredana Groza se află cu fiica ei, Elena Boncea, într-o vacanță spirituală în India.

Fără doar și poate, Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România. De ceva vreme, artista nu a mai avut apariții publice, deoarece s-a ocupat de unele proiecte, atât personale cât și profesionale. După o perioadă care a abundat în concerte și evenimente, Loredana Groza a luat o pauză alături de fiica ei, cu scopul de a se încărca energetic. Cu toate acestea, artista a lucrat și la o nouă piesă, care are un videoclip spectaculos.

Loredana Groza, fără machiaj în cel mai nou videoclip

De curând, Loredana Groza a scos videoclipul piesei „Let it burn”, făcându-le fanilor o surpriză de proporții. Până acum, artista apărea mereu aranjată și machiată, iar la imaginile de pe conturile de socializare folosea filtre. Și totuși, de data aceasta ea a ales să le arate tuturor cum este cu adevărat.

Încă de la primele secvențe ale clipului, Loredana poate fi văzută naturală, fără niciun pic de machiaj. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, artista a vrut să arate că este la fel de frumoasă ca la începutul carierei sale.

Stând în fața unei oglinzi și începând să își aplice câte puțin make-up, Loredana arată ca o adolescentă, demonstrând că vârsta este doar un număr. Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram câteva secvențe din clip, chiar cele în care apare nemachiată, stârnind astfel admirația celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Frumoasă ești, Lory!”, „Superbă”, „Ești frumoasă și sexy”, sunt doar câteva din complimentele primite de Loredana Groz.

Loredana Groza, în vacanță spirituală alături de fiica ei

Simțind nevoia de a-și încărca bateriile, Loredana Groza a decis să părăsească țara pentru o perioadă. Artista a pornit într-o călătorie spirituală alături de fiica ei, Elena Boncea, în vârstă de 25 de ani. În urmă cu aproape o lună, cele două au plecat în India, unde încearcă să își găsească liniștea.

În India, Loredana și Elena au ales să aibă o experință unică, astfel că nu și-au făcut rezervare la un hotel de lux și nici nu umblă prin restaurante elegante. Din contră, au vrut să simtă adevărata Indie și să trăiască și că mănânce precum localnicii.

Zilele trecute, artista și fiica sa au avut parte de o întâmplare amuzantă în timp ce luau masa. Dintr-o dată, a apărut o vacă care a început să se înfrupte din mâncarea aflată pe farfuria Elenei.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Deși par să se simtă minunat în vacanță, Loredana Groza și Elena vor fi nevoite să revină în curând în țară. Cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că în luna aprilie va susține mai multe concerte în România.

Adauga un comentariu