Actualitate

Loredana Groza, „pusă la zid” de luptătorul Ionuț Iftimoaie! Fanii au fost încântați de imagini

Publicat: 19 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza pusă la zid de luptătorul Ionuț Iftimoaie Fanii au fost încântați de imagini
Loredana Groza a fost luată pe sus, în glumă, de către luptătorul Ionuț Iftimoaie, care a lipit-o de un panou cu chipul ei

Îndrăgita artistă Loredana Groza a fost pusă la zid, la propriu, de către luptătorul Ionuț Iftimoaie, însă totul a fost în spirit de glumă. Totul a fost filmat iar diva chiar a postat imaginile pe contul de socializare. Oricum, Loredana Groza și-a obișnuit fanii cu astfel de apariții și a dovedit că vârsta este doar un număr.

Loredana Groza este cunoscută pentru stilul său excentric și pentru îndrăzneala de care dă dovadă. În pofida faptului că a împlinit de curând 52 de ani, artista demonstrează în continuare că este lipsită de inhibiții. Cu toate acestea, se întâmplă să mai primească și comentarii negative din partea unor internauți, însă acest lucru nu pare să o afecteze.

Loredana Groza, „pusă la zid” de luptătorul Ionuț Iftimoaie

Zilele trecute, Loredana Groza a fost luată prin surprindere de Ionuț Iftimoaie cu o glumă destul de îndrăzneață. Oricum, artista își surprinde fanii cu fiecare apariție în spațiul public și dă tot ceea ce are mai bun atunci când este pe scenă. Cu toate acestea, se pare că poate face un spectacol pe cinste și atunci când nu ia parte la evenimente oficiale.

Astfel, Loredana este dovada vie a faptului că vârsta nu este decât un număr și că tot ceea ce contează este cum se simte pe interior. În ciuda faptului că nu se mai află la prima tinerețe, Loredana Groza demonstrează că poate da clasă multor femei mult mai tinere decât ea. În cazul de față, diva și-a surprins fanii, însă meritul principal i-a aparținut lui Ionuț Iftimoaie, care a pus în scenă ceva la care cântăreața nu s-ar fi așteptat.

Pur și simplu, Loredana a fost luată pe sus, la propriu, și a fost lipită, pentru câteva secunde, de un panou pe care era chiar chipul ei. Inițial artista a fost luată prin surprindere, însă Loredana s-a amuzat teribil și nu s-a sfiit să urce imaginile pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au avut reacții diverse. Oricum, artista și-a obișnuit deja fanii cu astfel de apariții „nebunatice” și, chiar dacă primește critici din partea internauților, acest lucru nu o deranjează din a face ceea ce îi place.

Loredana Groza are o familie frumoasă

Dincolo de faptul că este o femeie împlinită din punct de vedere profesional, Loredana Groza o duce bine și în plan personal. Artista formează un cuplu de mai bine de 24 de ani cu producătorul de film Andrei Boncea, cei doi având împreună o fiică. Astfel, Elena Boncea, fata artistei, a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 24 de ani, iar Loredana a ținut să-i transmită cele mai calde urări.

Încă de la miezul nopții, mama sa împreună cu toată familia au fost pe poziții pentru a-i ura tinerei „La mulți ani” așa cum se cuvine. Elena a fost răsfățată cu o mulțime de buchete de flori, tort și șampanie. Loredana Groza a avut grijă să-i lase fiicei și un mesaj special pentru una dintre cele mai importante zile din viața sa. Artista este o femeie împlinită și foarte mândră de fiica ei.

„La mulți ani, Elena! Tu ești Lumina mea, Fericirea mea, Dragostea mea!
Îți doresc o viață senină și frumoasă ca tine.
Să zâmbești și să ai soarele mereu în suflet.
Te iubesc, mom!”, a scris artista în dreptul fotografiilor în care apare alături de fiica ei.

Adauga un comentariu