Cancan ultimă oră

Loredana Groza, show de excepție pe Arena Națională, la mecul de retragere al Generației de Aur! Artista, apariție fabuloasă pe motocicletă – FOTO, VIDEO

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza show de excepție pe Arena Națională la mecul de retragere al Generației de Aur Artista apariție fabuloasă pe motocicletă - FOTO VIDEO
Loredana Groza și-a făcut apariția în fața a 54.000 de oameni cu o ținută fabuloasă și un spectacol incendiar, așa cum a făcut de fiecare dată

Meciul de retragere al Generației de Aur a început cu un show fabulos! Loredana Groza a făcut spectacol pe Arena Națională, înainte de începerea meciului! Nu a venit oricum, ci și-a făcut apariția pe o motocicletă! Iată ce ținută a ales cântăreața și ce show incendiar a făcut!

Toți românii privesc cu entuziasm meciul de retragere al Generației de Aur. Un astfel de eveniment nu putea să înceapă decât cu un show pe măsură.

Loredana Groza și-a făcut apariția în fața a 54.000 de oameni cu o ținută fabuloasă și un spectacol incendiar, așa cum a făcut de fiecare dată!

Loredana Groza a făcut spectacol pe Arena Națională

Loredana Groza s-a declarat onorată să fie artistul care a concertat în această seară, la meciul de retragere al Generației de Aur și s-a simțit mai mândră ca niciodată că este româncă

În urmă cu două seri și-a făcut apariția la evenimentul de dinaintea meciului, unde a ales o rochie roșie, mulată pe corp, care i-a pus în evidență silueta.
Ieri, Loredana Groza a apărut pe Arena Națională pe o motocicletă, îmbrăcată cu o ținută neagră. A demonstrat cî este un artist complet și a făcut un spectacol fabulos, alături de o mulțime de dansatori. Nu mai puțin de 54.000 de oameni au privit-o pe Loredana Groza, pe Arena Națională.

Artista, onorată să facă parte din acest eveniment

Loredana Groza a fost foarte mândră când a primit propunerea de a face parte dintr-un astfel de eveniment, cu o puternică semnificație pentru întreaga țară.

Pe terenul de fotbal au aparut jucat staruri precum Dorinel Munteanu, Ioan Ovidiu Sabău, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Ștefan Preda, Gică Hagi și alți jucători care au făcut dus numele României în toată lumea.

„Astăzi, 25 Mai, voi concerta pe Arena Națională de la ora 19:00!
Sunt onorată să fiu primul artist român care concertează pe Arena Națională!
Sunt mândră că sunt româncă și că am onoarea să deschid o seară istorică!
Ultimul meci al generației de aur!
Hai România!💙💛❤ ~Loredana”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Adauga un comentariu