Cancan

Lorena, sora mai mică a Lidiei Buble, cerută în căsătorie. Artista a avut o reacție neașteptată

Publicat: 06 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Lorena sora mai mică a Lidiei Buble cerută în căsătorie. Artista a avut o reacție neașteptată
Lidia Buble este pe cale să rămână singura nemăritată din familie

Lorena, sora mai mică a Lidiei și ultima născută în familia Buble, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și se pregătește de nuntă. În urma anunțului, toată familia s-a bucurat, mai puțin artista care a avut o reacție neașteptată. Și aceasta deoarece Lidia Buble a rămas ultima, dintre surori, nemăritată.

Lidia Buble are nu mai puțin de 10 frați și surori, cea mai mică fiind Lorena, în vârstă de 22 de ani. În urmă cu ceva timp, artista împreună cu Lorena și Diana, surorile ei mai mici, făcuseră un pact precum că vor rămâne nemăritate și vor locuit toate trei în aceeași casă. Numai că, după cum se vede, Lidia Buble a fost trădată de cele două.

Lorena, sora mai mică a Lidiei Buble, cerută în căsătorie

Bat clopote de nuntă în familia Buble, după ce încă una dintre fete a fost cerută în căsătorie. Este vorba despre mezina Lorena Buble, în vârstă de 22 de ani, care i-a spus marele „DA” iubitului ei, pregătindu-se acum de nuntă și de plecarea din casa părintească.

Fapt pe care întreaga familie l-a primit cu bucurie, mai puțin Lidia Buble. Și asta pentru că, spune ea, alături de Lorena și Diana avea planuri mari de viitor. Planuri conform cărora niciuna nu se va mărita și toate vor trăi fericite în aceeași casă, singure.

„M-ai lăsat singură la necaz… Te măriți și tu! Cum rămâne cu planurile alea, că nu ne mărităm niciodată?”, a scris Lidia Buble, în glumă, pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu sora sa și viitorul ei soț.

Iar după replica artistei a venit și o discuție ce a avut loc între ea și Diana, cealaltă soră, care și ea a lăsat-o la greu și care, după cum spune vedeta, a luat-o peste picior. Motiv pentru care artista a trecut la amenințări, specificând că, deși toți cred că ea va rămâne singură, adevărul este altul, căci are un as în mânecă.

Cu cine va face echipă Lidia Buble

Lidia Buble spune că, dacă surorile au lăsat-o, ea acum își pune toată speranța în nepoatele sale, care atunci când vor crește nu o vor lăsa singură. Mai mult decât atât, nu doar singurătatea o supără pe Lidia, ci și faptul că nu mai poate pune bani la saltea, așa cum plănuia, fiind nevoită acum să scoată o sumă importantă de bani din buzunar pentru darul de nuntă.

„Rămâi ultima nemăritată”, a tachinat-o sora ei, Diana.

„Râzi de mine sau ce? Dă-vă-ncolo! De acum încolo, vedeți că o să vă scot ochii pe viață! Acum câțiva ani, înainte de nunta ta, ce jurăminte arzătoare făceam noi, că nu ne mărităm niciodată? Ce planuri mărețe am avut noi… Că o să stăm toate trei în casă, să ne distrăm… M-ați părăsit, m-ați aruncat așa, ca pe o măsea stricată!

Acum și Lori se duce… Lasă că rămân eu fata bătrână! Lasă, tu crezi că n-am eu plan de rezervă? Acum am nepoatele, în ele îmi pun baza! Acum îmi luați și banii! Ziceam că pun și eu la saltea, acum trebuie să pun în plic! Lasă că plec eu în străinezia cu nepoatele”, a continuat Lidia Buble.

Comentarii
Adauga un comentariu