Sport

Lovitură pentru CSM București! Nu a primit wild card-ul pentru Liga Campionilor!

Publicat: 11 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură pentru CSM București Nu a primit wild card-ul pentru Liga Campionilor

CSM București nu a obținut calificarea în Liga Campionilor pe teren, competiția internă de handbal feminin fiind anulată din cauza pandemiei în momentul în care SCM Râmnicu Vâlcea era lider. Echipa antrenată de Adrian Vasile spera să primească un wild card.
Federația Europeană de Handbal a publicat ieri numele echipelor ce vor beneficia de un wild card pentru sezonul următorul al Ligii Campionilor, listă pe care CSM București nu se află. Gabriela Szabo, directorul general al clubului, susține că totul este o greșeală comisă de EHF, care va fi remediată.

„Este o greșeală. CSM București este pe listă. Federația Europeană de Handbal ne-a transmis că va reveni”, a declarat Gabriela Szabo.

Până la o eventuală remediere a deciziei EHF, SCM Râmnicu Vâlcea este singura echipă de handbal din România sigură de prezența în ediția viitoare a Champions League.
Echipa antrenată de Florentin Pera a încheiat sezonul din Liga Națională pe primul loc, la egalitate de puncte cu CSM București, dar cu avantaj în meciurile directe. Cele două rivale din campionat sunt calificate în sferturile actualei ediții a EHF Champions League. CSM București urma să întâlnească Gyor, în timp ce Râmnicu Vâlcea va da peste Metz, „duble” ce au fost amânate de forul continental din cauza pandemiei de coronavirus.

Adauga un comentariu