Cancan ultimă oră

Lovitură pentru Lavinia Pârva, după declarațiile publice despre Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor: „Tot așa erai filmată și tu”

Publicat: 02 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură pentru Lavinia Pârva după declarațiile publice despre Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor Tot așa erai filmată și tu
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva sunt împreună din 2013

Lavinia Pârva a fost criticată de cei de acasă, după o reacție pe care a avut-o în mediul online. Vedeta și-a arătat indignarea pentru zvonurile apărute în presă, referitoare la Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor, însă a fost taxată dur de către un fan.

Lavina Pârva demontează zvonurile despre Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a avut o reacție dură după ce în presă s-a vehiculat că Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor s-au întâlnit pe ascuns, chiar în casa artistului.

Deranjată de situația creată, bruneta a ținut să clarifice totul:

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan, printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. “Paparazzi“ au filmat toată scena, pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă.”, a scris Lavinia Pârva, pe contul ei personal.

,,Tot așa erai filmată și tu”

Replica Laviniei Pârva, referitoare la întrega situație creată, nu a fost văzută cu ochi buni de către toți cei de acasă.

Unul dintre urmăritorii artistei a taxat-o dur, prin intermediul unui comentariu:

„Karma, dragă Lavinia!!!! Cu ceva timp în urmă îmi amintesc că tot așa erai filmată și tu ieșind din casa Andreei Marin!!! Doar că tu atunci chiar aveai ceva cu domnul Bănică. Cât ar fi ea roata de pătrată, tot se întoarce…”, a scris un bărbat pe Facebook, în dreptul postării brunetei.

Adauga un comentariu