Cultural

Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, are o afacere de succes. Se află în topul femeilor de succes din România

Publicat: 19 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucia Bubulac fosta soție a lui Cătălin Crișan are o afacere de succes. Se află în topul femeilor de succes din România
Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, are o afacere de succes și a reușit să treacă peste divorțul de cunoscutul artist

Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, are o afacere de succes și se află în topul femeilor de succes din România.

Lucia Bubulac și Cătălin Crișan au împreună doi copii frumoși, dar în 2009 au hotărât să divorțeze. Cei doi au petrecut 14 ani împreună, dar au ales să se separe și să urmeze căi diferite. Lucia Bubulac este medic de familie, dar de-a lungul anilor a avut o pasiune pentru muzică, lansând câteva albume.

Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, are o afacere de succes

Fosta soție a artistului are o profesie în domeniul medical, fiind medic de familie și având o pasiune pentru muzică. Cu toate acestea, Lucia Bubulac a obținut un mare succes în afaceri și a fost inclusă în Top 100 de femei de succes din România.

Ea a fost asistent universitar la Facultatea de Medicină „Carol Davila” și ulterior a practicat profesoratul la catedra de Medicină de Familie. Cu toate acestea, Lucia a cunoscut succesul după publicarea cărții „Stres, Emoții, Depresie, Cancer”, o carte de specialitate. Mai mult, fosta soție a lui Cătălin Crișan a fost recompensată cu un „Premiu special în categoria Medicină”.

‘Toate lucrurile acestea mi-au folosit, pentru că și teza mea de doctorat are implicații în domeniul psihologiei, cancerul fiind până la urmă, ‘raul suprem’ și de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, poate stilul alimentar, modul în care percepi realitatea, felul în care gândești sau poate toate la un loc.”, declara Lucia Bubulac într-un interviu recent.

Ce spune Lucia Bubulac despre viața după divorțul de Cătălin Crișan

Despărțirea de Cătălin Crișan nu a fost o experiență ușoară pentru Lucia Bubulac, însă ea s-a concentrat pe creșterea celor doi copii și pe cariera sa. Artista poate fi mândră de realizări sale, deoarece are propriul cabinet de medicină de familie de peste 30 de ani.

“Înseamnă foarte mult să fii medic de familie și să ai 32 de ani de carieră, dar important este cât de interesat ești să îți cunoști pacienții cu adevărat și să le vezi evoluția în timp.”, spunea aceasta despre cariera sa de medic.

În vârstă de 59 de ani, Lucia Bubulac s-a născut pe 14 ianuarie 1964 si a fost căsătorită cu Cătălin Crișan. În anul 1999, s-a lansat pe piața muzicală, când a scos primul ei album „Lacrimi pe nisip’. În 2010, a lansat un nou album, intitulat „Doi trecători’. Mai mult, Lucia Bubulac a cântat în duet cu Felicia Filip, dar în ultimii ani a decis să se retragă din viața publică.

Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, are o afacere de succes și a reușit să treacă peste divorțul de cunoscutul artist.

Adauga un comentariu