Cancan ultimă oră

Lucian Mândruță a fost dus de urgență la spital, după ce s-a simțit foarte rău

Publicat: 28 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Lucian Mândruță a fost dus de urgență la spital, după ce s-a simțiti foarte rău. Jurnalistul a chemat de urgență cadrele medicale care au luat decizia de a-l transporta pentru analize la spital. Din nefericire, fostul prezentator a fost diagnosticat cu hernie de disc și trebuie operat de urgență.

Lucian Mîndruță dus de urgență la spital. Astăzi va fi operat
Lucian Mândruță și-a speriat fanii cu ultimul mesaj postat în mediul online. Jurnlistul s-a simțit extrem de rău, motiv pentru care a chemat de urgență salvare. Medicii de pe ambulanță au decis ca acesta să fie transportat la spital pentru analize.

Din păcate, doctorii l-au anunțat pe cunoscutul jurnalist că are hernie de disc și trebuie operat de urgență. În ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare, acesta a precizat că nu mai poate nici să meargă.

„Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Aşa e când ești early adopter: mergi pe ceva de nişă, nu pe soluţia cea mai populară să ajungi la spital! Notaţi, care vreţi să fiţi influenceri”, a scris Mîndruţă pe Facebook. Ulterior, vedeta a mai precizat că a ajuns la spital și că totul e bine, iar intervenția pe care este nevoit să o facă va avea loc în curând. „Am ajuns în salon. Testul Covid a iesit negativ, aşa că voi fi operat mâine de hernie”, a precizat Lucian Mîndruţă.

Lucian Măndruță, umorist chiar și în clipele grele
Ajuns la spital, jurnalistul a reușit să își păstreze zâmbetul pe buze, chiar dacă situația este complicată. De asemenea, Lucian Mândruță le-a făcut pe asistente să râdă după ce acesta le-a întrebat când va fi plătit pentru a spune că a fost infectat cu noul coronavirus.

„Totusi, inainte de asta am incercat sa fac si eu un ban si-am intrebat asistenta unde ma adresez pentru plata.
“Ce plata?” a intrebat ea.
“Pai nu ma platiti sa zic ca am Covid, desi n-am? Nu asa se face la spital?” i-am raspuns eu.
“Hai dom’le, fiti serios!” zice ea si rade. “Inseamna ca nu va doare asa tare daca mai si glumiti”, a fost discuția dintre el si asistentă.

Adauga un comentariu