Actualitate

Lucian Viziru, adevărul despre despărțirea de Catrinel Sandu. Cei doi au fost împreună cinci ani

Publicat: 28 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucian Viziru adevărul despre despărțirea de Catrinel Sandu. Cei doi au fost împreună cinci ani
Lucian Viziru a dat de înțeles că și Catrinel Sandu a „călcat strâmb” cât cei doi au format un cuplu

Recent, Lucian Viziru a spus adevărul despre despărțirea de fosta iubită Catrinel Sandu cu care a format un cuplu în urmă cu 20 de ani. La acea vreme, cei doi au trăit o pasională poveste de dragoste, însă ruptura dintre ei a fost cu scandal. Deși atunci Lucian Viziru a fost acuzat de infidelitate de către Catrinel Sandu, fostul actor a dat detalii din culisele relației lor.

La începutul anilor 2000, Lucian Viziru era una dintre vedetele showbiz-ului autohton, atingând rapid celebritatea. Inițial acesta a fost solistul trupei Gaz pe Foc, după care a făcut pasul în lumea filmului, făcându-se remarcat pentru scenele erotice cu Nicoleta Luciu, din telenovela „Lacrimi de iubire”. Tot în acea perioadă, fratele actorului Augustin Viziru forma un cuplu cu Catrinel Sandu. Timp de câțiva ani, cei doi au trăit o pasională poveste de dragoste, însă finalul nu a fost unul fericit și au ales să meargă pe drumuri separate. Zvonurile care au circulat după despărțirea celor doi au fost că ruptura s-a produs din cauza infidelității lui Lucian. Acum, fostul actor și solist a ținut să lămurească întreaga situație și a explicat de ce relația cu Catrinel Sandu nu a mers.

Lucian Viziru, adevărul despre despărțirea Catrinel Sandu

Lucian Viziru și Catrinel Sandu au format un cuplu în urmă cu 20 de ani. Relația lor a durat cinci ani, iar atunci când s-au despărțit, au ieșit la iveală detalii interesante despre cei doi. Se pare că motivul pentru care au ajuns la despărțire a fost infidelitatea. În cadrul emisiunii „La Măruță”, Lucian Viziru a vorbit și despre fosta relație. Acesta a mărturisit că fosta iubită a dat vina pe el pentru despărțire, însă lucrurile stau diferit. La acea vreme, Catrinel l-a acuzat că ar fi înşelat-o cu o prietenă comună, însă acum Lucian Viziru a dat de înțeles că și fosta iubită a călcat strâmb.

„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă… doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii”, a povestit Lucian Viziru.

Lucian Viziru are o familie frumoasă

În 2010, Lucian Viziru s-a căsătorit cu Ema Daniela, cu care are și un copil, Mihai-Adrian. Cu cariera sa artistică era în declin, acesta a luat hotărârea de a pleca din țară, astfel că în 2013 s-a mutat cu soția în Germania. Acolo, cea mai mare parte din cei 8 ani petrecuți, a fost antrenor de tenis. Cu toate acestea, anul trecut familia Viziru a revenit definitiv în țară. Lucian și Ema au o relație solidă, iar fiul lor este cel care le împlinește relația.

La sfârșitul lui 2021, Lucian Viziru s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, fiind internat de urgență pe 31 decembrie. El a ajuns la spital cu suspiciunea de infarct, lucru care ridică unele semne de întrebare ținând cont că acesta practică sport în mod regulat. Din fericire nu a fost așa, actorul suferind de epuizare fizică.

În prezent, acesta pare să fi dat uitării vremurile în care făcea furori pe scenă. Acum, el realizează un podcast, fiind foarte activ pe rețelele sociale. Totodată, el se ocupă de unele afaceri imobiliare.

Adauga un comentariu