Cancan

Lucian Viziru are mari probleme de sănătate! Din ce cauză a ajuns actorul de urgență la spital

Publicat: 04 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucian Viziru are mari probleme de sănătate Din ce cauză a ajuns actorul de urgență la spital
Lucian Viziru a fost internat de urgență la sfârșitul anului trecut cu suspiciunea de infarct

Îndrăgitul actor și fost component al trupei „Gaz pe foc” Lucian Viziru se confruntă cu mari probleme de sănătate, după ce a fost internat de urgență în ultima zi a anului trecut. El a ajuns la spital cu suspiciunea de infarct, lucru care ridică unele semne de întrebare ținând cont că acesta practică sport în mod regulat. Totuși, se pare că starea acestuia s-a mai ameliorat, însă medicii îl țin în continuare sub supraveghere.

Lucian Viziru a pășit în noul an cu stângul. După ce a fost internat de urgență pe 31 decembrie, celebrul actor se află în continuare sub supravegherea medicilor. Dar iată cu ce probleme de sănătate se confruntă fratele lui Augustin Viziru.

Lucian Viziru are probleme de sănătate

Pentru Lucian Viziru, anul 2022 nu a venit nu a venit deloc cu vești îmbucurătoare. După ce a luat decizia de a reveni în România, actorul pare să fie urmărit de anumite probleme de sănătate care au culminat la sfârșitul anului trecut cu internarea sa de urgență. Acesta a ajuns la spital unde medicii i-au făcut mai multe investigații pentru a vedea cât de grave sunt problemele acestuia.

Lucian Viziru probleme de sănătate
Actorul se află de cinci zile în spital

Lucian Viziru se află în continuare sub supravegherea medicilor, iar cele mai multe informații despre problemele sale le-a dat chiar el. Astfel, anunțul a fost făcut chiar de îndrăgitul actor, printr-un videoclip, pe care l-apostat pe contul său de YouTube. În imaginile făcute publice, Lucian Viziru se află pe patul de spital, cu o branulă în mână. În prezent, el este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este atent supravegheat de medici.

Ce afecțiune are Lucian Viziru

Actorul și-a anunțat admiratorii că de cinci zile se află în spital, în urma unei probleme de sănătate destul de serioasă. Iar problemele sale nu au putut fi trecute cu vederea, mai mult se pare că artistul este suspect de infarct. Astfel, vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care îl cunosc și admiră, ținând cont că Lucian este o persoană care practică sport în mod regulat.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul”, a povestit actorul Lucian Viziru.

Lucian Viziru a mărturist că se simte mai bine și că abia așteaptă să ajungă acasă. Actorul le-a povestit urmăritorilor săi că a avut atacuri de panică și palpitații, gândindu-se în ultimele ore la ce este mai rău. Însă fanii săi l-au încurajat prin mesaje de susținere și i-au urat însănătoșire grabnică.

Adauga un comentariu