Actualitate

Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL: Românii au asistat la un circ uriaș

Publicat: 26 oct. 2021
Ludovic Orban, fostul președintele PNL stă la un birou
Ludovic Orban și-a dat demisia din PNL

Fostul președinte liberal și fostul președinte al Camerei Deputaților a anunțat că și-a depus demisia din grupul parlamentar PNL. Ludovic Orban a făcut acest gest ca o formă de protest la adresa conducerii liberale care, conform acestuia, nu și-a respectat angajamentele către români şi au împins România într-un circ uriaș.

Pe de altă parte, unele surse afirmau că Ludovic Orban ar negocia înfiinţarea unui nou partid alături de parlamentarii PNL care nu sunt mulţumiţi de conducerea actuală.

Ludovic Orban şi-a dat demsiia din grupul parlamentar PNL

Ludovic Orban a anunţat că, sub formă de protest, îşi va da demisia din grupul parlamentar PNL. Fostul şef al liberalilor va activă ca parlamentar independent:

Motivul principal al deciziei mele este legat de ceea ce reprezentăm noi, parlamentarii României. Obligația morală pe care o am față de cetăţenii români care au avut încredere în PNL şi în mine ca președinte. Nu am altă soluţie pentru a fi consecvent în obligaţiile morale decât de a mă despărţi, temporar de colegii mei din PNL. S-a creat o criză politică artificială, într-o explozie a preţurilor, a pandemiei, cetăţeanul roman a fost lăsat fără Guvern, oferindu-se un circ uriaş. Nu pot fi părtaş la acest circ politic. Eu sunt un om care are conştiinţă, care îşi iubeşte țara şi care ţine neapărat, prin această mică de protest, să tragă un semnal de alarmă. Nu îmi dau demisia din PNL.

Adauga un comentariu