National

Ludovic Orban, dezamăgit de alegerile parlamentare: „Ne așteptam la o prezență mai mare”

Publicat: 06 dec. 2020
Ludovic Orban, liderul PNL, într-o conferință de presă
Ludovic Orban, președintele AUR, despre partidul AUR

Președintele PNL și premierul Ludovic Orban a vorbit, duminică seara, la B1 TV, despre rezultatele de la alegerile parlamentare și s-a arătat dezamăgit că la vot au venit atât de puțini români.

„Ne așteptam la o prezență mai mare, de peste 35 la sută. E posibil din cauza pandemiei, a zilei, a vremii, poate și din cauza multor informații că oamenii se vor infecta dacă vin la vot.

Partidele sunt preocupate de centralizarea voturilor, încă n-au început negocieri. De luni, după ce vom avea informații relevante, cu partenerii din USR-PLUS, PMP, UDMR, sigur că se vor purta discuții.

Ajunge cât rău a făcut României PSD. Guvernul a fost învestit în primă fază fără PSD. PSD a încercat să dărâme guvernul și nu a reușit. Vom vedea rezultatele, vom vedea ce formațiuni politice vor face majoritatea.

Faptul că au venit mai puțini la vor a avantajat PSD. Peste 35 la sută rezultatele ar fi fost altele. Asta este realitatea politică și trebuie să respectăm acest lucru”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban crede că PNL a câștigat alegerile: „Nu sunt cuprinse voturile extrem de numeroase din Diaspora”

Partidul Social Democrat se plasează pe primul loc în opţiunile electoratului, la alegeri parlamentare, potrivit sondajului de tip exit-poll realizat de CURS-Avangarde. Potrivit cercetării sociologice, singura realizată în teren în ziua votului, social-democraţii au un avans de aproape două procente în faţa PNL. PSD este singurul partid care depăşeşte pragul de 30%, mai concret 30,5%, urmat de PNL cu 29%.

Ludovic Orban este de părere că PNL a câștigat alegerile.

”În cercetările sociologice nu sunt cuprinse voturile exprimate între 19.30 și 21, voturile din Diaspora și care continuă să se exprime, luând în considerare marja de eroare, PNL consideră că este câștigătorul acestor alegeri. Atât câștigătorul moral, cât și câștigătorul la finalizarea procesului de finalizare a voturilor.”, a declarat Ludovic Orban.

Comentarii
  • Asta arată că oamenii v-au taxat pentru modul cum ați guvernat… Ați inaugurat 16 km de șosea la Bacău cu mare tam tam și credeați că ne-ați prostit, nu domnule Orban, nu suntem proști… Nu ați vrut să faceți nimic din ce ați promis înainte de a ajunge la guvernare… Sunteți la fel de demagogi ca toată clasa politică. De ce nu puneți în aplicare rezultatul referendumului în care românii au votat că vor un parlament cu 300 de parlamentari? Suntem într-o situație economică așa de roză ca să ne permitem așa mulți parlamentari câți avem acum?

  • Ee… Ce sa vezi?! Romanii nu au ieșit la vot ca nu va vor nici pe voi, leprelor, nici pe alții! S-au saturat! V-ați bătut cu pumnul în piept ca voi veți aduce bunăstarea în România. Nu ați făcut altceva decât sa dărâmați și ce mai era bun în tara asta. Ați mințit ca tot ceilalți și ați furat cât v-au permis stăpânii voștri, adică tot. Plecați!

  • Era beat cînd a propagat pe la tembeleviziunele acoperiților —–Iați specialiști în izolete și grinzi și dispâreți definitiv — sau faceși o vizitâ pe la rahova ——

  • Daca voi va veti face jocurile politice, asa cum vrea Iohannis, atunci vom iesi in strada si va vom scoate afara din tara, Noi am mers la vot, sa votam un anumit partid, nu aliantele voastre, pentru a va tine scaunele.Legea electorala trebuie schimbata. Eu nu aleg de ex. PPPPNNNN si voi sa ne bagati pe gat LLLPPP.

Adauga un comentariu