Actualitate

Ludovic Orban, despre conducerea ONAC: ”Acolo este o obtuzitate și o rigoare excesivă”

Publicat: 30 aug. 2020

Ludovic Orban, despre conducerea ONAC: ”Acolo este o obtuzitate și o rigoare excesivă”. Ludovic Orban, premierul României, a anunțat că are în plan schimbarea conducerii ONAC (Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate). Argumentele pentru această decizie sunt obtuzitatea și rigoarea excesivă, fapt care a întârziat derularea contractului de achiziție a tabletelor pentru elevi. De asemenea, Orban a mai precizat că se gândea de mult timp la acest lucru, dar a așteptat să aibă motive, fiindcă în caz contrar ”urlau pesediștii”.

„Vom putea achiziționa toate cele 250.000 de tablete. Contractul este la ONAC, unde treaba merge cam greoi, dar vom schimba și conducerea ONAC. Eu nu am vrut să umblu acolo, pentru că-mi săreau în cap. Acolo este președintele pe care l-am găsit în funcție, dacă îl schimbam, urlau pesediștii. Trebuie să ai niște motive când iei o asemenea decizie. Acolo este o obtuzitate și o rigoare excesivă și de aceea derularea procedurilor au durat excesiv de mult. Probabil vom achiziționa 70-80 de mii de tablete”, a declarat Ludovic Orban.

Începe cea mai grea bătălie electorală din cele avute până acum. Ludovic Orban, despre conducerea ONAC: ”Acolo este o obtuzitate și o rigoare excesivă”

Vineri, liderul PNL, Ludovic Orban, a arătat că ceea ce se întâmplă în campania electorală nu este decât o luptă împotriva unei armate „de reprezentanţi politici nărăviţi în rele”. De asemenea, a anunțat că începe cea mai grea bătălie electorală din cele avute până acum.

“Astăzi pornim la cea mai grea bătălie electorală dintre cele patru bătălii electorale în care ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD. Este cea mai grea bătălie pentru că de data asta ne confruntăm cu o armată de reprezentanţi politici nărăviţi în rele, de oameni care s-au înşurubat în funcţii administrative, înfeudând localităţi ţinute în sărăcie şi servitute. Bătălia noastră în următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva a 28 de baroni roşii care conduc judeţele respective de două, trei, patru şi chiar cinci mandate. Este o luptă împotriva lui Oprişan, o luptă împotriva lui Buzatu, o luptă împotriva lui Arsene, o luptă împotriva a 28 din 41 de preşedinţi de consilii judeţene care conduc judeţele ca pe vremea lui Ceauşescu şi care au ţinut judeţele pe care le-au condus în sărăcie şi subdezvoltare”, a afirmat Orban.

Premierul, atac dur la adresa PSD: „Ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD”

Liderul PNL a declarat că această bătălie se dă împotriva a 1.600 de primari, care nu au făcut aproape nimic și care au profitat de populație atunci când au obținut un alt mandat.

“Bătălia din următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva a 1.600 de primari, de satrapi locali care au rămas primari mai multe mandate ţinând populaţia sub ameninţare, în stare de dependenţă, în stare de sărăcie, care nu au făcut aproape nimic pentru a dezvolta comunităţile locale pe care le-au condus, care întotdeauna şi-au asigurat un nou mandat profitând de lipsa alegerilor în două tururi şi profitând de faptul că şi-au construit o armată care ţine populaţia sub presiune şi teroare, forţându-i să voteze cu primarii care şi-au bătut joc de comunităţile locale”, a mai afirmat preşedintele PNL.

 

Adauga un comentariu