Actualitate

Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD: „Ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD”

Publicat: 28 aug. 2020
Premierul României, Ludovic Orban
Premierul României, Ludovic Orban

Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD: „Ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD”. Vineri, liderul PNL, Ludovic Oban, a arătat că ceea ce se întâmplă în campania electorală nu este decât o luptă împotriva unei armate „de reprezentanţi politici nărăviţi în rele”. De asemenea, a anunțat că începe cea mai grea bătălie electorală din cele avute până acum.

“Astăzi pornim la cea mai grea bătălie electorală dintre cele patru bătălii electorale în care ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD. Este cea mai grea bătălie pentru că de data asta ne confruntăm cu o armată de reprezentanţi politici nărăviţi în rele, de oameni care s-au înşurubat în funcţii administrative, înfeudând localităţi ţinute în sărăcie şi servitute. Bătălia noastră în următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva a 28 de baroni roşii care conduc judeţele respective de două, trei, patru şi chiar cinci mandate. Este o luptă împotriva lui Oprişan, o luptă împotriva lui Buzatu, o luptă împotriva lui Arsene, o luptă împotriva a 28 din 41 de preşedinţi de consilii judeţene care conduc judeţele ca pe vremea lui Ceauşescu şi care au ţinut judeţele pe care le-au condus în sărăcie şi subdezvoltare”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD: „Ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoţia din toate localităţile conduse de PSD”

Liderul PNL a declarat că această bătălie se dă împotriva a 1.600 de primari, care nu au făcut aproape nimic și care au profitat de populație atunci când au obținut un alt mandat.

“Bătălia din următoarele 30 de zile este o bătălie împotriva a 1.600 de primari, de satrapi locali care au rămas primari mai multe mandate ţinând populaţia sub ameninţare, în stare de dependenţă, în stare de sărăcie, care nu au făcut aproape nimic pentru a dezvolta comunităţile locale pe care le-au condus, care întotdeauna şi-au asigurat un nou mandat profitând de lipsa alegerilor în două tururi şi profitând de faptul că şi-au construit o armată care ţine populaţia sub presiune şi teroare, forţându-i să voteze cu primarii care şi-au bătut joc de comunităţile locale”, a mai afirmat preşedintele PNL.

Ludovic Orban, previziune pentru săptămâna viitoare: „Moţiunea nu trece”

În cadrul unei ședințe a BPN, Ludovic Orban, premierul și liderul PNL a adus la cunoștință membrilor PNL că moțiunea nu va trece. Totodată, a afirmat că după aceasta vor putea să revină liniștiți la campania electorală.

”Vom trece cu bine şi peste ziua de luni, apoi ne vedem liniştiţi de campanie, de guvernare şi de alegeri. Moţiunea nu trece”, a spus Ludovic Orban în ședința PNL, conform surselor citate de Adevărul.

Guvernul a alocat 175 de milioane de euro pentru decontarea achizițiilor realizate de primării și inspectorate școlare pentru începerea anului școlar

Premierul Ludovic Orban a precizat că se fac pregătiri serioase ca școlile să fie redeschise în cele mai bune condiții, astfel încât să fie evitat riscul îmbălnăvirii de Covid, atât în rândul elevilor, cât și în rândul cadrelor didactice.

„Am alocat în total 175 de milioane de euro. Decontăm autorităţilor locale şi şcolilor pentru achiziţiile care sunt făcute pe tablete, pe laptopuri, pe camere web, table inteligente, pentru achiziţionarea materialelor de protecţie sanitară – decontăm pentru autorităţile locale dintr-o alocare de 175 de milioane de euro. Eu consider că e important un pic să descentralizăm, pentru că achiziţiile la nivel centralizat sunt contestate şi atunci când sunt contestate, termenii procedurali sunt lungi şi ne duc în întârziere”, a spus premierul.

Comentarii
  • Bâ bețivanee —undes bani de alocați și pensi —-tu care papi șparanghel –cu trambuci din bani pensionariloe și elevilor — și spui câ eradichezi sârâcia –prin manglirea banilor —pentru mormanele ciumei porto-gțlbejite interlope—–

  • Vezi ca Alexe este cel mai slab hingher pe care il ai in armata ta. Din cauza lui s-a inchis vanatoarea.
    Mai vrea si la CJ iasi!
    Intervina si regleaza problema cu vanatoarea.

Adauga un comentariu