National

Ludovic Orban, după finalizarea alegerilor locale: ”Astăzi Guvernul are un partener solid și responsabil la Primăria Capitalei”

Publicat: 27 sept. 2020
Ludovic Orban și Nicușor Dan la conferință de presă
Premierul Ludovic Orban îi cere lui Nicușor Dan să pregătească sezonul rece

După finalizarea alegerilor locale, Ludovic Orban a declarat că, începând de luni, se începe reanalizarea programelor, iar Nicușor Dan va avea susținerea Guvernului.

„Bucureștenii vor o altfel de administrație. O administrație mai puțin preocupată de imagine, care să aibă o viziune de dezvoltare a capitalei României, o administrație care să pună Bucureștiul în rândul celor mai mari capitale europene.

Deși nu mi-a fost ușor, am luat decizia de a-l sprijini pe Nicușor Dan. Azi se vede clar că dacă nu eram împreună ar fi fost foarte dificil să dăm la o parte caracatița pesedistă și să eliberăm Bucureștiul. A contat enorm onestitatea și bunul simț al lui Nicușor Dan.

Ludovic Orban, după finalizarea alegerilor locale: ”Astăzi Guvernul are un partener solid și responsabil la Primăria Capitalei”

Vreau să spun limpede că tot ce a spus rămâne în picioare: astăzi Guvernul are un partener solid și responsabil la Primăria Capitalei. Începând de luni reanalizăm programele analizate în campanie și Guvernul va sprijini proiectele.

Foarte multe proiecte sunt realizate în parteneriat: între Guvern și primar există de azi un parteneriat solid, bazat pe o viziune comună… Vorbim de autostrada de centură a Bucureștiului, care va deveni realitate, toate intersecțiile și centura vor fi realizate.

Metroul – avem un program ambițios de dezvoltarea a lui. De asemenea, centura feroviară există și suntem gata să o modernizăm. Nu în ultmul rând vom continua să scoatem la lumină clădirile frumoase a Bucureștiului”, a declarat Ludovic Orban.

Adauga un comentariu