Actualitate

Ludovic Orban, reacție dură la adresa lui Florin Cîțu: „Suflu nou cu Gorghiu, Turcan, Boc, Flutur, Roman, Dobre…“

Publicat: 20 iun. 2021
Ludovic Orban și Florin Cîțu
Ludovic Orban a declarat că el poate să asigure evoluţia în pas cu vremea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o reacție dură la echipa care îl susține pe premierul Florin Cîțu pentru președinția partidului. Ludovic Orban a susținut că „suflul nou” din partid de care vorbește Florin Cîţu sunt de fapt nume vechi ale partidului.

„Dacă se uită cineva la cei patru ani în care am condus PNL, parcă chiar am adus un suflu nou. Dacă te uiţi la primarii aleşi, dacă te uiţi la oamenii noi care au intrat în partid, dacă te uiţi la grupurile parlamentare care au foarte mulţi tineri, eu chiar am adus un suflu noi. Acuma, sigur că să vorbeşti de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman şi aşa mai departe, ca să nu fac o listă chiar, să vorbeşti de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce însemană un suflu nou.

Ştiţi, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mişc în sensul în care se mişcă societatea şi la fel au fost foarte mulţi dintre colaboratorii mei şi eu cred că aşa e normal, aşa e firesc, orice instituţie trebuie să se adapteze”, a declarat Ludovic Orban.

Evoluție, nu suflu nou!

Ludovic Orban a mai declarat că el poate să asigure evoluţia în pas cu vremea, dar că nu poate pretinde că vrea un nou suflu în partid.

„Normal că există o… în fiecare organizaţie este o nevoie de organizare, de adaptare, de evoluţie în pas cu vremea, iar eu chiar pot să asigur această evoluţie în pas cu vremea, dar nu pretind că vreau un suflu nou. Eu mă bizui în egală măsură pe oameni cu experienţă. Evident că trebuie îmbinate experienţa cu înţelepciunea, cu curajul”, a precizat Ludovic Orban.

Pe 30 mai, premierul Florin Cîţu a afirmat că este nevoie de „un suflu nou” în PNL, motiv pentru care a decis să candideze. Alături de el au fost, în momentul anunţului, 40 de lideri ai formaţiunii, între care Raluca Turcan, Emil Boc şi Alina Ghorghiu.

Florin Roman: „Florin Cîțu are o echipă de oameni care au confirmat“

Deputatul PNL Florin Roman spune că Orban, premier în funcţie la alegerile generale, a ieşit pe locul 3 în Capitală, în vreme ce Cîţu are în spate o echipă care a confirmat.

„Văd ca nu trece o zi fără ca Ludovic Orban şi susţinătorii lui sa nu ne atace, pe cei care îl susţinem pe Florin Cîțu. Sute de preşedinţi de organizaţii şi simpli membri, nimeni nu scapă de atacurile lui Orban şi ale susţinătorilor lui. Aşa înţeleg ei, că se derulează «festivalul democraţiei»! Florin Cîțu are o echipă de oameni care au confirmat. Vin din organizaţii puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au câştigat alegeri, în timp ce Ludovic Orban, premier în funcţie la acea dată, cu sprijinul lui Nicuşor Dan, a reuşit unui loc trei la Bucureşti”, spune Florin Roman.

Ludovic Orban, acuzat că îi place doar slugărnicia

Deputatul PNL a menționat că Ludovic Orban se plimbă singur prin ţară, „pentru ca nu i-a plăcut meritocraţia, ci mai degrabă slugărnicia”.

„Unde îţi este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferinţă judeţeană şi acolo o să se audă adevărul! Nu cu manipulări, minciuni şi jigniri, cum din păcate îţi tratezi colegii care ţi-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci în spaţiul public”, îi transmite Roman lui Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut un nou atac la contracandidatul său la funcţia de preşedinte al partidului, spunând că nu poţi vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur şi, în acest caz, ar trebui redefinit „suflul nou”.

Congresul PNL, la care se va alege preşedintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Comentarii
  • Da șobolani al de roman au suflat pînă acum în orificiul korcituri bețive pe care ia înbătat iar acum suflă în orificiul pîrțului bîlbîit toți sînt niște lichele slugrnice a lui ohohaniss

  • Nu,nu se procedeazaasa d/le Orban,denigrindu-va colegii de partid!!In loc sa/i adunati in jurul dvs.,dvs. ii tot jigniti cu fel de fel de metafore!Deci nu MERITATI sa fiti conducator,cci nuaveti calitatile necesare si cerute deaceasta functie! Se vede ca sunteti un plangacios si avid de funtii,dar …nu,nu se poate si trebuiesa va opriti.Pe langatoateacestea mai suntti si santazistChiartrebuia sa va laudati cu asa ceva?? Nu,inc,odata nu sepoate si trebuiesa va opriti,caciduceti in derizoriu liberalismulde care sunteti strain!!Functiile conteazapentru dvs.!!!Nu meritati nimic si romanii va vor taxa cat de curand.V/ati batut jos de d/na Weber si poate ca C.C. o sa va arate caati gresit totalmente.Hai,plecati acsa,caci ati dat cu oistea in gard,vorba romanului autentic.Deveniti PARSIV ca ALEXE tablagiul!! Balaban Gh.

Adauga un comentariu