Sport

Luis Suarez a primit o ofertă-surpriză

Publicat: 01 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luis Suarez a primit o ofertă-surpriză
Luis Suarez a primit o ofertă-surpriză

Contractul lui Luis Suarez cu Barcelona se încheie în vara anului 2021. Inter Miami, formația patronată de David Beckham, este interesată de aducerea atacantului uruguayan în MLS. Inter Miami vrea să dea lovitura pe piața transferurilor prin aducerea atacantului Barcelonei, Luis Suarez. Interesul echipei lui David Beckham pentru uruguayan este mai vechi. Jorge Mas, un om de afaceri care este coproprietarul clubului american, a declarat anul trecut că a discutat cu Suarez o posibilă mutare pe pământ american.

Înțelegerea atacantului cu formația „blaugrana” se încheie în 2021, dar există o clauză care prevede prelungirea automată a contractului dintre cele două părți dacă Suarez joacă în cel puțin 60 la sută dintre meciurile Barcelonei din sezonul 2020-2021. Presa spaniolă a anunțat că Suarez ar fi interesat de o mutare în MLS în vara anului 2022, dar este de văzut ce va decide și Barcelona în privința atacantului său, care va avea împlini 35 de ani peste două sezoane.

David Beckham are ambiții uriașe la Inter Miami

De când a ajuns în SUA, la LA Galaxy, în urmă cu 12 ani, ca jucător, David Beckham avea o opțiune în contract, aceea de a cumpăra o echipă din MLS. Britanicul are ambiții mari la Inter Miami și încearcă să întărească echipa cu transferuri răsunătoare.
În afară de Suarez, pe lista de transferuri a lui Beckham sunt nume uriașe precum Edinson Cavani sau David Silva. De asemenea, există și intenția de a-l aduce și pe starul Barcelonei, Lionel Messi, cu care a discutat deja. Mai mult, pe lista sa se află și antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane.
În plus, Inter Miami va beneficia de un nou stadion pe care își va disputa meciurile din MLS. Noua arenă a clubului condus de David Beckham ar urma să aibă 25.000 de locuri.

Adauga un comentariu