Cancan

Luminița Anghel, la Asia Express alături de fiul vitreg? Ce spune artista despre o eventuală participare

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luminița Anghel la Asia Express alături de fiul vitreg Ce spune artista despre o eventuală participare
Luminița Anghel nu este în relații bune cu fiul ei vitreg, David Pușcaș

Luminița Anghel este curtată, de câțiva ani, pentru a participa la Asia Express alături de fiul vitreg, însă ar refuza o astfel de experiență. Artista spune că ea nu are tăria de caracter necesară pentru a participa la un astfel de reality show. În plus, nici relațiile dintre Luminița Anghel și fiul ei vitreg, David Pușcaș, nu sunt bune.

Luminița Anghel este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România și are o carieră îndelungată. Cu toate că este în lumina reflectoarelor de ani buni, artista a fost extrem de discretă când a venit vorba despre viața sa personală. Mai mult, este de notorietate scandalul dintre artistă și fiul ei vitreg, David Pușcaș, care și-a acuzat deseori mama că l-a îndepărtat și din familie, dar și de showbiz.

Luminița Anghel, la Asia Express alături de fiul vitreg?

De-a lungul timpului, la Asia Express au participat mereu echipe formate din soț și soție ori doar iubiți, dar și din părinți și copii. Mona Segall, producătoarea emisiunii de la Antena 1, își dorește de multă vreme să o aducă în reality show pe Luminița Anghel. Și cum altfel, decât făcând echipă cu fiul ei vitreg, David Pușcaș. Cu toate acestea, se pare că producătorii show-ului s-au lovit de un refuz total.

Luminița Anghel, în vârstă de 55 ani, invitata lui Horia Brenciu în podcast, a dezvăluit că și ea este intens căutată de producătorii Asia Express pentru a participa la această emisiune. Însă, artista a precizat că nu ar accepta pentru nimic în lume.

„Pe mine de ceva ani mă sună înainte de fiecare sezon. Nu m-aș duce în viața vieților mele. Eu sunt scârboasă în primul rând, nu aș putea niciodată să înghit ouă crude sau să mă culc cu șobolanii.

Știu de la colegi din showbiz că erau reale poveștile cu șobolanii, că îți cădeau șobolanii de deasupra pe cap. Pentru niciun ban din lume (nu m-aș duce – n.r.)”, a spus Luminița Anghel.

Nici Nico nu ar mai participa la Asia Express

De ceva timp, formatul Antenei 1 a revenit la Asia Express, după ce două sezoane s-au filmat în America Latină, iar emisiunea se transformase în America Express. Deși au trecut câțiva ani de la participarea la această competiție, Nico a povestit cum a trăit această experiență pe care nu ar vrea să o repete.

„Și dacă mi-ar da miliarde nu cred că m-aș mai duce. A fost foarte greu. Și mai ales că am fost cu Andra. Poate dacă eram cu altcineva și o luam în glumă, poate că era mai bine. Dar ea s-a supărat tare pe mine că ea voia cu tot dinadinsul să câștige. Și ar fi câștigat dacă nu mă avea pe mine, o povară, după ea”, a dezvăluit Nico.

Adauga un comentariu