Mozaic muzical

Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis! Ce susţine fratele artistei

Publicat: 10 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădalina Manole nu s-ar fi sinucis Ce susţine fratele artistei
Mă̆dălina Manole nu s-ar fi sinucis!

Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis, cel puţin asta susţine fratele artistei care îşi doreşte să demonstreze acest lucru. Potrivit acestuia sinuciderea artistei este una suspecta. Familia regretatei cântăreţe îşi doreşte să strângă fonduri pentru a redeschide ancheta cu privire la moartea Madalinei.

Marian Manole, fratele cântăreţei, nu crede nici la mai bine de zece ani de la tragicul eveniment ca artista s-a sinucis.

Mai mult acesta creda ca fostul soţ al Madalinei, Petru Mircea, are legătură cu decesul ei. Din acest motiv el îşi doreşte să se redeschidă anchetă pentru a demonstra acest lucru.

Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis!

Marian Manole a postat un anunţ pe o reţea de socializare unde solicita sprijin material din partea fanilor pentru a aduna suma necesară cheltuielilor de judecată.

”Vă rog să ajutați, dacă puteți!”

”Bună seară, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni!

Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului. Să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider „ultimul tren”! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți! Sunteți sute, poate mii!

Alături de voi puteți strânge alți fani! Donați un leu, un euro, pentru această cauză în contul IBAN pe care am să îl las aici! Banii se vor duce către cheltuielile de judecată! Și poate către tribunalul de la Bruxelles! Dacă se vor strânge! Dacă nu, rămânem prieteni în continuare aici! Ne dăm like-uri, ador, tristețe și vom asculta muzica ei în continuare!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe contul lui de socializare.

Cum au avut loc evenimentele de acum mai bine de 10 ani

Madalina Manole, fata cu părul de foc, s-a stins din viaţa pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Trupul fără suflare a fost găsit de fostul soţ Petru Mircea. Versiunea oficială este aceea ca Madalina Manole s-a otrăvit cu Furadan.

Niciun membru al familiei nu a crezut niciodată acest lucru. Între timp, o serie de specialiști au descoperit multe nereguli în dosarul morții Mădălinei. Ei au explicat că există suficiente probe pentru redeschiderea dosarului.

Totuși, se pare că Mădălina Manole și-a plănuit în detaliu „plecarea”, lăsând în urmă un bilet de adio.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! (…) Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea!…”, scria Mădălina Manole în scrisoare.

Adauga un comentariu