Mozaic muzical

Jurnalul Madalinei Manole, facut public. De ce suferea cu adevarat artista – Acum e clar totul

Publicat: 24 mart. 2017
3

Madalina Manole a decis sa isi puna capat zilelor in urma cu aproape 7 ani, in ziua in care ar fi implinit 43 de ani dupa ce a baut Furadan, un pesticid foarte toxic. Acum, din jurnalul Madalinei Manole, ies la iveala suferintele adanci ale artistei.

Randurile din jurnalul artistei facut public de catre fratele ei, arata cat de nefericita era Madalina Manole. Ea ducea lipsa celebritatii de-altadata, dar regreta si momentele petrecute departe de familie.

Vezi si Coincidenta stranie in cazul mortii mamei Madalinei Manole

”Imi aduc aminte ca eram plecata cel putin 20 de zile din 30, cat are o luna! Tot timpul faceam si desfaceam valizele, imi era tare dor de patul de acasa, dar salile arhipline si zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci cand ma vedeau in carne si oase pe strazile din orasul lor, papusile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele si scrisorile primite de la fani, melodiile cantate de ei vers cu vers, toate astea m-au facut sa uit de lucrurile mai putin placute din viata mea de artist, dorul de cei dragi de acasa, articolele din presa de scandal, renuntarile, sacrificiile, dieta normala a unui artist…”, scria Madalina Manole, citat de Libertatea.ro.

Adauga un comentariu