Cancan

Mădălin Ionescu a dat vestea despre copii. Vedeta TV în vârstă de 50 de ani îi consideră o binecuvântare

Publicat: 06 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădălin Ionescu a dat vestea despre copii. Vedeta TV în vârstă de 50 de ani îi consideră o binecuvântare
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit luna trecută zece ani de la căsătorie

Mădălin Ionescu este tatăl a trei copii însă nu ar fi exclus ca, în curând, familia vedetei TV în vârstă de 50 de ani să se mărească. Și aceasta deoarece, de curând, Mădălin și soția sa, Cristina Șișcanu, au dat de înțeles că își mai doresc un copil. În prezent, el și soția sa au doar o fetiță împreună, pe micuța Petra, ceilalți doi copii ai lui Mădălin provenind din căsătoria anterioară.

Mădălin Ionescu a dat o veste nemaipomenită după Paște! Fostul prezentator tv a făcut o mărturisire incredibilă despre un posibil nou membru al familiei. Mai mult, în urmă cu ceva timp, Vedeta TV și soția sa au precizat că și-ar mai dori un copil împreună. Și aceasta după ce amândoi s-au declarat înnebuniți după micuța lor, Petra.

Mădălin Ionescu copii

Îndrăgita vedetă TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiță, Petra. Totodată, Mădălin Ionescu mai are doi copii din prima căsătorie. Recent, fostul prezentator TV a organizat o sesiune de întrebări pe contul de socializare, fiind dispus să răspundă la curiozitățile fanilor săi. Astfel, unul dintre aceștia l-a întrebat dacă își mai dorește un al patrulea copil. Mădălin Ionescu nu a stat pe gânduri și a dat vestea imediat.

Soțul Cristinei Șișcanu a declarat că își mai dorește un copil cu fosta concurenta de la „Bravo ai stil!” Totodată, Mădălin Ionescu are un băiat și o fată din prima căsătorie, pe nume Filip și Ștefania. Din păcate, băiatul, care are 16 ani, din cauza unor complicații de la o varicelă când era foarte mic are grave probleme neurologice și nu mai poate fi un copil normal. Aceasta este marea dramă din viața fostului prezentator TV. Fata, pe nume Ștefania, este cea mai mare și are 22 de ani.

Mădălin Ionescu Instagram

Încă de acum doi ani, fostul prezentator TV a decis să înceapă o nouă activitate. Astfel, el a devenit realizator de talk-show-uri online pe pagina sa de Facebook. De asemenea, Mădălin Ionescu realizează frecvent sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, pentru fanii săi.

Recent, printre toate întrebările primite, Mădălin Ionescu a fost surprins când a văzut întrebarea pusă de un internaut. Ce-i drept, una indiscretă.

„Practică anal dar soția nu vrea. Ce e de făcut?”

Pentru a evita o situație stânjenitoare, Mădălin i-a răspuns diplomat acestuia.

„Wow! Sunteți cadru medical și mă întrebați așa ceva? Personal nu am încredere în acest tip de bărbați care practică acest gen de sex în relația cu femeile. Mă abțin de la alte comentarii. Excludem din discuție persoanele gay.”

Mădălin Ionescu vârstă

Fostul prezentator TV și moderator Mădălin Augustin Ionescu, în vârstă de 50 de ani, a lucrat în branșă timp de 17 ani, majoritatea la Kanal D, de unde s-a retras în 2019. Referitor la data nașterii, jurnalistul s-a născut pe 23 august 1970 în județul Argeș, așadar este în zodia Fecioară. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 10 ani și o au, împreună, pe Petra, care a împlinit patru ani pe 29 aprilie.

Întrebat dacă s-a certat serios cu Cristina de-a lungul căsniciei lor, jurnalistul a spus că între cei doi nu au existat momente tensionate foarte grave, iar când se culcau supărați, dimineața uitau tot ce s-a întâmplat. În altă ordine de idei, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit luna trecută, alături de copii, cei 10 ani de căsnicie. Și aceasta deoarece nu au putut sărbători în oraș, din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Adauga un comentariu