Cancan

Mădălin Ionescu nu crede în COVID. Ce spune despre dedesubturile acestei „afaceri”

Publicat: 27 nov. 2020
Mădălin Ionescu nu crede în COVID
Cunoscutul om de televiziune Mădălin Ionescu susține că există o întreagă afacere în spatele acestei pandemii

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a trecut în tabăra opusă și nu crede în COVID suspectând că există o întreagă afacere în spatele acestei pandemii. Mai mult, el crede că s-a călcat pe cadavre pentru a ni se impune o ituație care e departe de realitatea științifică și medicală.

Omul de televiziune Mădălin Ionescu susține că în momentul de față suntem în plin război. Acesta se declară de partea celor care nu au încredere în testele COVID. Prezentatorul este de părere că în spatele acestui virus real a fost construită o mega afacere. De asemenea el susține că unii decidenți medicali și politruci de pretutindeni au călcat peste cadavre la propriu. Și aceasta pentru a ne impune o situație care e departe de realitatea științifică și medicală.

Mădălin Ionescu nu crede în COVID

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a trecut de partea celor care cred în teorii ale conspiraţiei privind pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, Mădălin Ionescu susține că nu acuză medicii că „au inventat” diagnosticul, doar că nu are încredere în „acurateţea şi eficienţa testărilor”.

Cum poţi contesta un virus şi o afecţiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu ştiu mare lucru după atâtea luni de confruntare? Ţi se spune că ai şi gata… Unii poate chiar au contractat virusul, cine ştie? Rămân, însă, circumspect faţă de acurateţea şi eficienţa testărilor (nu e o problemă exclusiv românească, testele în sine sunt discutabile!)”, a precizat Mădălin Ionescu.

De asemenea, prezentatorul de televiziune susține că mulți oameni nu par să perceapă adevărata dimensiune a dramei sau tragediei prin care trecem în acest moment. Mai mult, el acuză că principalii decidenți din declanșarea acestei crize au mai fost implicați într-o tentativă de declanșare a unei pandemii în urmă cu 12 ani – gripa porcină. Însă atunci povestea s-a stins lamentabil pentru aceștia.

Există suspiciuni că actuala criză a fost pregătită în cele mai mici detalii de suprastructuri statale și centre de informații pentru o reconfigurare socială și politică de proporții, dar și pentru beneficiile masive ale unor lanțuri farmaceutice internaționale”, susține Mădălin Ionescu.

Nu are încredere în testele COVID

Totodată, omul de televiziune spune răspicat că nu are încredere în testele COVID și aduce în sprijinul său dovezi incontestabile. Și este vorba de reputați oameni de știință, laureați ai premiului Nobel, care susțin că testele pozitive au șanse să fie fals pozitive în procent de peste 84 la sută!

Înțelegeți cât de gravă este situația? Oricum aceste teste nu fac diferența între viruși gripali și noul coronavirus. E de notorietate, ceea ce înseamnă că mulți oameni cu gripe sezoniere au fost internați alături de bolnavii de COVID-19. Tratamentele sunt relativ asemănătoare, chiar dacă în cazul COVID-19 sunt anumite diferențe”, mai spune prezentatorul de televiziune.

Pandemia este o mega afacere

Mădălin Ionescu nu a ezitat să aducă vorba și de interesele financiare enorme din spatele acestei crize generate de pandemia de coronavirus. Anumite companii și persoane s-au îmbogățit peste măsură în această perioadă. Omul de televiziune acuză că totul a fost atent orchestrat…

Din păcate, în spatele acestui virus real există o mega afacere, iar unii decidenți medicali și politruci de pretutindeni au călcat peste cadavre la propriu. Astfel, a fost impusă o situație care e departe de realitatea științifică și medicală. Actuala criză se va prelungi pe mai mulți ani și va duce la mari schimbări sociale și transformări geo-politice. Suntem în plin război, indiferent că ne place sau nu acest termen! Iar România e doar un simplu actor sau executant în această etapă”, precizează Mădălin Ionescu.

Așadar, toate aceste informații par să-i dea dreptate lui Mădălin Ionescu care nu crede în COVID…

Adauga un comentariu