Cancan ultimă oră

Mădălina Ghenea a primit un mesaj neașteptat de la mama lui Elon Musk

Publicat: 02 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădălina Ghenea a primit un mesaj neașteptat de la mama lui Elon Musk
Mădălina Ghenea a primit un mesaj neașteptat de la mama lui Elon Musk

Mădălina Ghenea a primit un mesaj neașteptat de la mama lui Elon Musk. Maye Musk i-a scris româncei pe rețelele de socializare, în secțiunea de comentarii, chiar în văzul tuturor. Fotomodelul în vârstă de 74 de ani și frumoasa actriță se cunosc de mai mulți ani. În plus, între cele două se pare că există o relație de prietenie.

Mădălina Ghenea a primit un mesaj surprinzător de la Maye, mama lui Elon Musk. Cea din urmă i-a lăsat actriței un comentariu pe Instagram, după ce românca a postat mai multe imagini cu ea de la ceremonia de închidere a festivalului de film de la Cannes 2022. Așadar, se pare că între cele două există o relație de amiciție, cunoscându-se de mai multă vreme.

Mădălina Ghenea a fost o apariție spetaculoasă la Cannes 2022

Dovadă stau chiar fotografiile postate de vedetă pe Instagram, de la ceremonia de închidere a festivalului de film de la Cannes 2022. La eveniment, frumoasa actriță a purtat o rochie de sirenă, cu decolteu adânc și decupată în partea de jos. Ținuta i-a pus perfect silueta în valoare și, cu siguranță, a primit multe complimente.

Actrița a avut parte de laude și din partea fanilor ei de pe Instagram, rețea de socializare unde e urmărită de peste un milion de internauți. Fanii au „înroșit’ butonul de like și i-au lăsat și sute de comentarii prin care au felicitat-o pentru modul spectaculos în care arată. Printre persoanele care au reacționat la postarea artistei s-a numărat și mama celebrului miliardar Elon Musk.

Ce mesaj a primit Mădălina Ghenea de la Maye, mama lui Elon Musk

Maye Musk, mama lui Elon Musk, i-a scris Mădălinei Ghenea un mesaj surprinzător în secțiunea de comentarii, la postarea vedetei, pe o rețea de socializare. Din text reiese că între cele două ar exista o relație de prietenie, de mai multă vreme, deoarece Maye i-a transmis Mădălinei că îi pare rău că nu s-au întânit la festival.

„Îmi pare rău. Te-am ratat la festivalul de la Cannes”, i-a transmis mama lui Elon Musk pe Instagram Mădălinei Ghenea.

Adauga un comentariu