Cancan

Mădălina Ghenea, în ipostaze controversate pe Instagram. De ce a fost criticată frumoasa vedetă

Publicat: 19 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădălina Ghenea în ipostaze controversate pe Instagram. De ce a fost criticată frumoasa vedetă
La vârsta de 35 de ani, Mădălina Ghenea arată spectaculos și face furori pe Instagram cu fotografii și videoclipuri incendiare.

Mădălina Ghenea și-a surprins din nou fanii și s-a afișat în ipostaze controversate pe Instagram. Aceasta arată spectaculos și nu ezită să se pozeze în ținute incendiare ori de câte ori are ocazia. Actrița a postat recent un videoclip pe rețelele de socializare în care dansează provocator și renunță la lenjeria intimă. Mădălina Ghenea a provocat un val de reacții printre internauți. Iată de ce a fost criticată frumoasa vedetă.

Mădălina Ghenea, în ipostaze controversate pe Instagram

Celebra actriță Mădălina Ghenea se bucură din plin de succes la vârsta de 35 de ani. Aceasta este extrem de apreciată de publicul autohton, dar și de cel de peste hotare și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Mădălina Ghenea este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi experiențe din viața privată.

Recent, Mădălina Ghenea și-a uimit admiratorii cu un videoclip postat pe Instagram. Frumoasa vedetă dansează lasciv și renunță pe rând la lenjeria intimă. Aparițiile incendiare au declanșat un val de reacții, iar unii dintre internauți au criticat-o pentru ipostazele mult prea îndrăznețe.

Mădălina Ghenea a precizat că acel video este dedicat celebrei Sophia Loren. Frumoasa româncă a mărturisit în repetate rânduri că o apreciază enorm pe vedeta internațională.

,,Acum 11 ani eram pe platoul de filmare al primului meu film. Am început să lucrez în cinematografie aducându-i un omagiu Sophiei Loren, o emblemă a senzualității și frumuseții mediteraneene, cu o scenă din filmul „Yesterday, Today is Tomorrow”, pe care o repropun astăzi aici. Fericită că am întâlnit-o aseară, cea mai mare sursă de inspirație a mea.”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul videoclipului, la scurt timp după ce a participat la deschiderea restaurantului de la Milano ce aparține Sophiei Loren.

Mădălina Ghenea se bucură din plin de celebritate și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare. Vedeta locuiește de mulți ani în Milano împreună cu fiica și mama sa. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. O altă actriță celebră care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Dana Rogoz. Aceasta are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de copii.

De ce a fost criticată celebra actriță

Mădălina Ghenea a provocat recent un val de reacții în mediul online după ce a postat un videoclip în care dansează senzual și renunță la lenjeria intimă. Deși mulți au avut doar cuvinte de laudă pentru frumoasa vedetă, nu au lipsit criticile și replicile dure la adresa acesteia.

„De ce faci astfel de videoclipuri când ai jucat în atâtea filme? Poate un pic de curiozitate e mai bună uneori în cazul jobului tău.”, a scris unul dintre fanii vedetei.

Cu toate acestea, Mădălina Ghenea nu ține cont de remarcile răutăcioase ale unora și se bucură din plin de celebritate. Actrița a dezvăluit recent că nu i-a fost ușor să plece definitiv din țară și să se stabilească în Italia, precizând că a avut parte de provocări în carieră încă de la o vârstă fraedă. Vedeta a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a avea succes și a fi apreciată de public.

,,Nu există strategii pe termen lung. Am făcut balet, am luat lecții de pian, pictură, canto. Toate astea aveau să-mi folosească mai târziu în viață, dar la 14 ani nu știam exact ce vreau și ce urmează să se întâmple. Cu toate acestea, simțeam că mutarea în Italia reprezenta o schimbare majoră pe care mi-o doream. Prima dată, chiar am avut momente în care m-am gândit să renunț, dar aveam convingerea fermă că pot să reușesc. Tot timpul aveam o plasă de siguranță. Mi-a plăcut cartea și oricând aș fi putut să schimb macazul și să revin la o viață normală.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 35 de ani, Mădălina Ghenea arată spectaculos și face furori pe Instagram cu fotografii și videoclipuri incendiare. Actrița nu ezită să își etaleze formele fără cusur și încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale provocatoare.

Adauga un comentariu