Cancan

Dana Rogoz nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Ce spune actrița despre provocările din carieră

Publicat: 10 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Rogoz nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Ce spune actrița despre provocările din carieră
La vârsta de 36 de ani, Dana Rogoz se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Îndrăgita actriță Dana Rogoz nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Artista are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Dincolo de zâmbetul afișat și de energia debordantă, Dana Rogoz a trecut prin momente dificile până să ajungă celebră. Nu de puține ori aceasta a fost criticată pentru aparițiile controversate și declarațiile surprinzătoare. Recent, Dana Rogoz a reacționat după ce actrița Viorica Vodă a vorbit despre hărțuirea artistelor în teatru și cinematografie. Iată ce spune actrița despre provocările din carieră.

Dana Rogoz nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor

Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră artistică impresionantă, iar pe plan personal se declară o femeie fericită și împlinită.

La vârsta de 36 de ani, frumoasa actriță se menține în formă și arată spectaculos. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Actrița a făcut furori și pe vremea când a apărut nud într-un film celebru regizat chiar de soțul artistei.

În pofida criticilor celor din jur, Dana Rogoz se bucură din plin de viață, iar de când a devenit mămică, radiază de fericire alături soțul ei. Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,N-am trucuri de frumusețe. Fac băi, când vreau să mă relaxez, când copilul doarme, am băi lungi seara, stau în cadă și îmi pun uleiuri și sare, așa mă alint. Am tot folosit diverse lucruri, uleiuri naturale și creme profesioniste, variez așa, dar nu am un truc anume. N-am ținut-o niciodată doar pe produse naturale sau altceva, nu. M-am reapucat de sală.

Fie merg constant la sală, fie fac acasă exerciții dacă nu am timp, sunt un om activ. Merg mult pe jos, dar nici nu trăiesc în sală, nu-mi permite timpul. Am mai multă grijă cu ce mănânc, evit prăjelile, urmez regulile de bun simț.”, a mărturisit celebra actriță.

De provocări în viața privată a avut parte și Cosmina Păsărin. La vârsta de 39 de ani, vedeta este singură și nu s-a căsătorit până acum. Focoasa brunetă a fost criticată de multe ori pentru trecutul controversat și poveștile de dragoste tumultuoase.

Ce spune celebra actriță despre provocările profesionale

Dana Rogoz se declară o femeie împlinită și fericită la vârsta de 36 de ani. Actrița are o familie superbă, o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta a mărturisit că drumul până la celebritate nu a fost ușor, aceasta având parte de multe provocări pe plan profesional.

Recent, în lumea teatrului a izbucnit un scandal de amploare după ce actrița Viorica Vodă a vorbit la Gala Premiilor Gopo 2022 despre hărțuirea sexuală în teatru și cinematografie. Dana Rogoz a reacționat, mărturisind că o susține și o admiră pe colega ei de breaslă pentru curajul de a vorbi despre ceea ce se întâmplă dincolo de lumina reflectoarelor și despre abuzurile la care sunt supuse unele actrițe.

,,Din sală s-a simțit ca acel moment, adevărat, curajos, emoționant, s-a lăsat liniștea și sunt convinsă că a vorbit în numele foarte multor femei. (…) Noi am încercat să mai vorbim despre asta cu filmul MO. Am încercat și eu să vorbesc despre hărțuire și am văzut tot felul de reacții de care a avut parte și Viorica. Am constatat cu tristețe… cred că noi nu știm să primim o astfel de veste.”, a declarat Dana Rogoz.

Cu toate că a avut parte de provocări pe plan profesional, actrița se bucură în prezent de succes și este apreciată de publicul autohton. Vedeta reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie.

La vârsta de 36 de ani, Dana Rogoz se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Actrița are un corp de invidiat și nu ezită să pozeze provocator pe rețelele de socializare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu