Cancan ultimă oră

Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată: Alături de cine își petrece vacanța

Publicat: 24 aug. 2021
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea se simte bine în compania lui Andrea Castagnola

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce, s-a mutat de ceva timp în Italia, alături de fiica ei. Recent au apărut niște imagini dintr-o vacanță unde Mădălina Ghena a mers împreună cu fiica ei și cu Andrea Castagnola.

Cei trei au luat masa în oraș, Mădălina Ghenea nu a putut trece neobservată. Aceasta a ales o rochie mulată, portocalie, care i-a pus în evidență formele de zeiță.

Rochia portocalie a scos în evidență nu doar formele româncei, dar și bronzul ei perfect și picioarele lungi.

Mădălina Ghenea și Andrea Castagnola

Mădălina Ghenea are un nou iubit? Cine este Andrea Castagnola

Frumoasa șatenă pare a fi din nou îndrăgostită. Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi pe un iaht, alături de noul ei iubit. Mădălina apare în poze într-un costum de baie care îi pune formele în valoare.

Neștiind că sunt fotografiați, cei doi par foarte îndrăgostiți, voluptoasa Mădălina luându-i ochii bărbatului care o privește admirativ.

Mădălina a negat că ar avea o relație cu Andrea Castagnola, despre care a spus că se știe de mulți lor, iar relația lor este doar de amiciție.

„ Ne cunoaștem de câțiva ani și am fost de foarte multe ori fotografiați împreună. Eu și Andrea Castagnola nu formăm un cuplu, mă amuză foarte tare că în fiecare an, de câțiva ani este tot «noul iubit», când de fapt este doar «vechiul» meu amic”, a scris Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea cu fiica ei și cu Andrea Castagnola

Cum s-a distrat Mădălina Ghenea de ziua ei

Pe 8 august, Mădălina Ghenea a împlinit 34 de ani, iar frumoasa șatenă a ales să nu facă o petrecere fastuoasă. Aceasta a petrecut la un restaurant de fițe din Italia, alături de mama și fiica ei, dar și Andrea Castagnola și alți câțiva prieteni.

Mădălina a ales pentru această ocazie specială o rochie neagră, tip furou și destul de decoltată.

Din partea invitaților, Mădălina a primit un cadou comun, o cutie plină cu cadouri. Aceasta conținea jucării de pluș, cărți, reviste, dar și un tricou cu Maluma.

Cadoul a fost intitulat de prietenii româncei „Kitul de supravieţuire al lui Mădă’“.

Mădălina Ghenea cu fiica ei și cu Andrea Castagnola

Mădălina Ghenea, mesaj pe Instagram

De altfel, frumoasa Mădălina Ghenea a împărtășit cu admiratorii ei de pe Instagram bucuria primirii cadourilor. Focoasa șatenă a postat un clip video pe rețelele de socializare cu momente de la petrecere.

La filmulețul postat de Mădălina pe Instagram, fotomodelul a postat și următorul mesaj:

„La mulţi ani mie! Sunt binecuvântată să am alături sufletele cele mai dragi. Aici puteţi vedea kitul de supravieţuire pe care mi l-au pregătit prietenii mei. Nu-mi pot imagina viaţa fără cea mai mare petrecăreaţă pe care o ştiu, care se întâmplă să fie fiica mea, fără mama mea incredibilă, fără Valeria Rubinacci, pentru care aş ucide, fără amicul meu Andrea Castagnola, căruia îi mulţumesc pentru că este lângă mine indiferent de situaţie, fără familia mea, Jack Savio şi Alessio Guadagnuolo şi cei care sunt suficient de curajoşi să-mi arate dragostea lor, lăsându-mi aici o inimă în mesaj. Vă iubesc pe toţi atât de mult!’, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea cu fiica ei și cu Andrea Castagnola

Comentarii
Adauga un comentariu