Cancan

Magda Vasiliu, despre cazul Danei Roba. Fosta vedetă de televiziune a trecut prin același calvar

Publicat: 09 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Magda Vasiliu despre cazul Danei Roba. Fosta vedetă de televiziune a trecut prin același calvar
Magda Vasiliu a fost si ea batuta de sot

Magda Vasiliu susține că a fost bătută, înșelată și umilită de fostul partener, după cazul Danei Roba. La scurt timp după tragedia prin care a trecut Dana Roba, o altă vedetă a făcut dezvăluiri uimitoare. Magda Vasiliu a povestit că și ea a trecut printr-o relație toxică, alături de un partener care a agresat-o, a înșelat-o și a umilit-o.

Ce s-a întâmplat în relația cu fostul partener și cum a reușit să scape de abuzuri?

Magda Vasiliu, despre cazul Danei Roba

Drama prin care trece Dana Roba, după ce a fost mutilată de soț, a dat curaj și altor persoane publice să vorbească despre violența domestică. Deși este un subiect tabuu, multe persoane au decis să facă publice anumite secvențe din viața lor. Printre aceste persoane se numără și Magda Vasiliu care a povestit despre cele mai crunte momente prin care a trecut cu ani în urmă.

Fosta prezentatoare TV a rememorat cea mai grea perioadă din viața ei și a tras un semnal de alarmă către toate femeile îndrumându-le să taie răul de la rădăcină în astfel de situații, adică să ieși din relație de la primele semnale alarmante.

„Sunt absolut ingrozita de ce i s a intamplat Danielei Roba. Nu ne cunoastem personal, dar eram prietene pe Facebook de ani de zile…si puteam nici sa nu fi auzit de ea…Simplul gand ca o femeie e lovita cu ciocanul de sot in timp ce doarme, ma cutremura…Stai in casa, traiesti sub acelasi acoperis cu un om care, brusc, devine un monstru…este infricosator. Am fost agresata la randul meu, inselata, umilita, controlata si jignita …dar am plecat de fiecare data la timp…Si am decis, in consecinta, ca Vlad e singurul barbat( in devenire) pe care il mai vreau sub acelasi acoperis. Nu mi permit sfaturi. Dar pot spune din proprie experienta ca e bine sa pleci de la primele semne ca relatia scartaie.

Eu am pierdut ani, am inchis ochii, am incercat sa accept compromisuri. Degeaba. Nu ajuta la absolut nimic. Acum sunt libera, nu singura. Asa ma consider. Cat despre Daniela Roba, nu ma pot gandi decat ca e o femeie tanara, mama…tin pumnii sa si revina, desi nu sunt sigura ca se va recupera vreodata complet. Poate fizic o va face, dar ranile lasate in psihicul, in sufletul ei nu cred ca se pot sterge vreodata…”, a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.

Magda Vasiliu s-a mutat de ceva vreme în Italia, alături de fiul ei, Vlad, după ce acesta a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept.

Ce ocupație are Magda Vasiliu în Italia

Magda Vasiliu a renunțat la televiziune după ce, în urmă cu 6 ani, fiul ei a fost diagnosticat o formațiune malignă la piciorul drept, fiind nevoită se mute în Italia pentru a face tot ce se poate ca fiul ei să fie bine. Chiar dacă îi lipsește televiziunea, Magda a povestit că nu se plictisește deloc și și-a găsit un domeniu de actvitate care îi place foarte mult.

„În Italia lucrez în contact direct cu clienții, într-o agenție imobiliară… Și, deși nu mă așteptam să-mi placă, îmi place mult…Contactul direct cu oamenii e uneori dificil, unii sunt drăguți, alții ciudați, alții au niște cerințe absolut surprinzătoare…”, a scris fosta prezentatoare tv pe contul de Facebook.

Adauga un comentariu