Cancan

Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”

Publicat: 15 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Magda Vasiliu părăsită de iubit la patru ani de când s-a mutat în Italia Este greu dar ne descurcăm
Magda Vasiliu a fost părăsită de iubit la patru ani de când s-a mutat în Italia

Magda Vasiliu a fost părăsită de iubit la patru ani de când s-a mutat în Italia. Chiar dacă nu este nimic oficial, cel puțin așa se înțelege din spusele fostei prezentatoare TV. Aceasta a vorbit în cadrul unui interviu despre persoanele care o ajută să treacă peste momentele grele, însă nu a amintit nimic despre partenerul de viață.

În urmă cu câteva sapatmani, fosta prezentatoare TV s-a speriat teribil după ce fiul ei a avut un accident cu bicicleta. Din fericire, Vlad este bine, dar face controale des, pentru că există încă risc de recidivă.

Magda Vasiliu, părăsită de iubit

Magda Vasiliu este din nou singură, la patru ani distanță de când s-a mutat în Italia alături de fiul ei, Vlad, dar și de iubit. Din păcate, fosta prezentatoare TV nu mai este, în acest moment, implicată în nicio relație amoroasă. Aceasta a mai dezvăluit și cine sunt persoanele care o susțin atunci când are nevoie.

Magda Vasiliu a ales să părăsească România după ce fiul ei a fost diagnosticat cu cancer. La momentul respectiv, împreună cu iubitul ei și Vlad, băiețelul vedetei, fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV s-a stabilit în Italia.

Întrebată, în cadrul unui interviu, cine o ajută să treacă peste momentele dificile, Magda Vasiliu nu a amintit nimic de partenerul ei, alături de care plecase în Italia în urmă cu patru ani, semn că au rupt legătura.

“Îmi sunt prietenii, sora mea, mama. Este greu, dar ne descurcăm. Ce a fost mai dificil sper eu că a trecut. Iar tăria lui Vlad m-a făcut și pe mine mult mai puternică”, a spus Magda Vasiliu, potrivit click.ro.

Magda Vasiliu a trecut prin momente grele în urmă cu câteva săptămâni

Recent, Magda a trecut prin momente dificile, după ce fiul ei și-a fracturat piciorul. Reamintim că Vlad, în vârstă de 12 ani, a fost diagnosticat cu cancer osos în urmă cu cinci ani. Din fericire, micuțul a învins maladia cruntă, care a intrat în remisie totală în urmă cu mai bine de doi ani.

Fiul ei a avut un picior fracturat şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală iar perioada de recuperare va fi dificilă pentru fiecare dintre ei.

Mama sa a postat un mesaj pe Facebook unde a povestit prin ce a trecut. Baiețelul a căzut de pe bicicletă, şi-a rupt piciorul şi a fost operat de urgenţă.

„«Mami, am căzut cu bicicletă, nu-mi mai pot mişca piciorul drept. Vino!» Şi m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumătate de oră mai devreme. L am găsit pe jos, cu piciorul drept îndoit în mod nefiresc. Acelaşi picior la care are proteză. Nu ştiu când am sunat la salvare şi nu-mi aduc aminte ce le am spus exact. Ştiu doar că în cinci minute au fost acolo, l-au suit pe targă şi am plecat spre spitalul din Viterbo.

Rezultatul: fractură de femur. La acelaşi picior… Mi se părea ireal. N-avea cum să fie aşa. O doctoriţă îmi spune: «Aranjăm acum transferul la Roma, la Bambino Gesu». Având în vedere istoricul lui medical e cel mai bine aşa. Şi atunci mi-a venit în cap ideea cruntă că fractura lui Vlad ar putea fi una patologică. Că boala s-a întors”, a scris pe contul de socializare Magda Vasiliu.

Chiar dacă s-a temut că fiul ei ar putea avea din nou cancer, prezentatoarea a primit vestea bună din partea medicului fiul ei. Și anume că fractura nu este una patologică, ci una traumatică.

Adauga un comentariu