Local

Mai ceva ca în filme! Ea este Loredana, tânăra îmbrăcată în haine de lux, care a plecat cu gențile pline din două magazine din Iași

Publicat: 31 oct. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Mai ceva ca în filme Ea este Loredana tânăra îmbrăcată în haine de lux care a plecat cu gențile pline din două magazine din Iași
Loredana, prințesa hainelor de firmă, a fost la un pas de a ajunge în spatele gratiilor la numai 20 de ani

Loredana, o tânără dichisită și îmbrăcată în haine de lux, a plecat cu gențile pline din două mari magazine din Iași. Prinsă în fapt, aceasta a recunoscut, iar apoi a fost nevoită să dea explicații anchetatorilor

Loredana Cojocaru are 20 de ani, un loc de muncă stabil în străinătate și un cazier curat. Dar un gând de moment a făcut-o să ajungă în fața judecătorilor din Iași.

Ea este Loredana, tânăra îmbrăcată în haine de lux, care a plecat cu gențile pline din două magazine din Iași

În 2021, Loredana avea să trăiască cel mai mare coșmar al vieții sale. A intrat în panică după ce a realizat că este la un pas de a ajunge în spatele gratiilor. Totul s-a întâmplat pe repede înainte, când i-a trecut prin cap un gând nebun. Nu a ținut cont de nimic și s-a dus în magazinul Grid, de unde și-a însușit o pereche de adidași în valoare de 569 de lei. Văzând că treaba merge, în august s-a dus la „shopping” în Bershka. A scos sistemul de alarmă și și-a pus în geantă un tricou și o pereche de pantaloni scurți, vizualizând deja outfitul cu care avea să înnebunească bărbații.

„La data de 16.06.2021, în jurul orei 20.15, a sustras o pereche de încalțăminte, în valoare de 569 lei, din incinta unui magazin, acţiunea de scoatere a bunului din stăpânirea de fapt a persoanei vătămate fiind urmată de împosedarea inculpatului prin trecerea efectivă a bunului sustras sub puterea sa. Iar la data de 16.08.2021, în jurul orei 13:30, a sustras din incinta magazinului Bershka, prin scoaterea sistemului de alarmă, două articole vestimentare – un tricou și o pereche de pantaloni scurți, cauzând un prejudiciu de 160 lei”, au spus anchetatorii.

S-a dispus amânarea aplicării pedepsei

Loredana Cojocaru a fost trimisă în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat. Inițial a fost condamnată la 11 luni de închisoare, însă s-a dispus amânarea aplicării pedepsei și i s-a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani, în care va trebui să respecte limitele impuse de anchetatori.

„Instanţa de fond a stabilit o pedeapsă de 9 (nouă) luni închisoare pentru infracţiunea de furt calificat şi de 6 (şase) luni pentru infracţiunea de furt, în urma contopirii rezultând pedeapsa de 11 (unsprezece) luni închisoare, cu privire la care a dispus amânarea aplicării pedepsei”, mai spun oamenii legii.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Loredana, tânăra îmbrăcată în haine de lux, care a plecat cu gențile pline din două magazine.

Comentarii
Adauga un comentariu