Actualitate

Mai multe animale au fost salvate dintr-o casă în care erau maltratate, datorită unei cățelușe cu pui

Publicat: 22 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mai multe animale au fost salvate dintr-o casă în care erau maltratate datorită unei cățelușe cu pui
Datorită cățelușei Clover, mai multe animale au fost salvate de la o moarte sigură

Recent, o cățelușă care avea pui a reușit să-i alerteze pe oamenii legii, astfel că mai multe animale au fost salvate dintr-o casă în care erau maltratate. Aceștia, însoțiți de voluntarii unei organizații au descoperit un tablou teribil când au ajuns la acea așezare. Multe dintre vietățile găsite acolo erau moarte deja, iar poliția l-a arestat pe proprietarul casei pentru cruzime față de animale.

O căţeluşă subnutrită pe nume Clover a reușit să se facă remarcată de voluntarii unei organizaţii de protecţie a animalelor – Royal Animal Refuge. Aceștia au observat insistența cu care animalul încerca să le comunice ceva voluntarilor organizației. Inițial toţi au crezut, de fapt, că are nevoie de ajutor pentru a-şi îngriji puii sau că dorea să le arate căţeluşii abia veniţi pe lume.

Animale salvate dintr-o casă în care erau maltratate

Și totuși, realitatea era mult mai crudă decât și-au imaginat aceștia. Din păcate, tot ce voia cățelușa Clover era să le comunice ceva mult mai important. Insistenta sa i-a determinat să descopere un loc în care erau închise numeroase animale maltratate, inclusiv unele subnutrite şi bolnave. Altele erau chiar fără suflare.

„Am crezut că Clover ne va duce la puii săi, dar a fost mult mai mult de atât… Am dat peste o privelişte oribilă pe care nu o vom uita niciodată”, au declarat voluntarii într-o postare pe Facebook.

Tabloul teribil arăta astfel: un câine, o găină, două raţe şi doi iepuri morţi în cuşti; un câine cu o labă într-o stare atât de gravă, încât a trebuit amputată. Poliţia a arestat-o pe Ashley Greshman, o femeie în vârstă de 27 de ani, pentru cruzime faţă de animale.

Clover improvizase un culcuș pentru puii ei

Tot acolo, în acel loc infernal, căţeluşa Clover rupsese o pernă în care făcuse culcuş pentru puiuții ei. Iniţial, voluntarii organizației au luat cunoştinţă de situaţie datorită solicitărilor primite din partea unor rezidenţi care au contactat adăpostul după ce au văzut un câine numai piele şi os plimbându-se cu puii în apropiere. Când voluntarii au ajuns la faţa locului, însă nu au putut să o captureze pe Clover.

„Nu s-a lăsat prinsă şi a continuat să ne indice prin orice mijloace că vrea să ne conducă la această casă. La fiecare pas pe care îl făcea, se întorcea în direcţia voluntarilor pentru a se asigura că aceştia o urmăresc. Urmaţi-mă, trebuie să vă arăt ceva”, părea să spună câinele…

Acolo au fost găsiţi alţi patru câini, subnutriţi şi în stare gravă. Acum, toate animalele supravieţuitoare se recuperează şi învaţă să se obişnuiască din nou cu oamenii. Căţeluşa Clover şi puii ei sunt, de asemenea, în siguranţă şi caută o familie iubitoare care să-i adopte. Și uite așa, datorită insistenței acestei cățelușe, respectivele animale au fost salvate dintr-o casă în care erau maltratate și subnutrite.

Adauga un comentariu