Sport

Mai mulți jucători din Liga I, obișnuiți deja cu stadioanele goale: „E ca la antrenament, doar că porți tricoul oficial!”

Publicat: 19 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mai mulți jucători din Liga I obișnuiți deja cu stadioanele goale E ca la antrenament doar că porți tricoul oficial

Fotbalul a revenit, în acest weekend, odată cu reluarea Bundesliga, însă toate meciurile se dispută fără spectatori, fapt ce oferă o senzație destul de neplăcută atât jucătorilor, cât și telespectatorilor.
În România, mai mulți jucători sunt deja obișnuiți cu stadioane goale sau aproape goale, încă de dinainte să existe restricții privind accesul pe stadion.

Răzvan Petrariu: „E ca la antrenament”

Răzvan Petrariu, fostul portar al celor de la FC Voluntari, a plecat în SUA, acolo unde s-a reprofilat. Băcăuanul, în vârstă de 25 de ani, a fost întrebat ce simte un jucător de la clubul din Ilfov, sau de la oricare altă echipă aflată în această situație, când dispută meciuri oficiale cu un număr extrem de redus de spectatori. ”

Nu vezi ce simte? Sunt la 10.000 de kilometri de casă! åla nu e fotbal, e ca la antrenament, doar că îmbraci tricoul oficial de joc. Și ca spectator, dacă te duci pe stadion și e plin, ai senzația aia extraordinară, dar apoi ca fotbalist…”, a spus Petrariu, pentru Digi Sport.

Petrariu a oferit și câteva exemple pozitive în ceea ce privește stadioanele pe care a evoluat în fața unui public numeros, cum ar fi meciurile cu Rapid sau partida amicală cu Fenerbahce, din Turcia.

„Am jucat pe Giulești de vreo două ori și am mai jucat un amical cu Fenerbahce, în Turcia, cu Voluntari. A fost plin, plin! Când am ajuns acolo cu autocarul, veneau toți suporterii la stadion”, a mai spus Petrariu.

Bacău și FC Voluntari sunt echipele din cariera lui Răzvan Petrariu
2 trofee a câștigat portarul alături de ilfoveni: Cupa și Supercupa României
12 meciuri a strâns Petrariu în poarta celor de la FC Voluntari, 9 dintre acestea având loc în Liga 1

Adauga un comentariu