Scena artistica din Romania

Maia Morgenstern, despre închiderea teatrelor: “Și totul, degeaba.”

Publicat: 08 oct. 2020
Actrita Maia Morgenstern
Maia Morgenstern

Maia Morgenstern a postat un mesaj pe Facebook despre închiderea teatrelor. Decizia a dezamăgit-o pe marea actriţa. Aceasta detaliază eforturile făcute până acum de a păstra siguranța în respectivele instituții, eforturi care nu au fost minore și au secat-o de energie.

Strădaniile au fost zadarnice și decizia de a închide teatrele a tras după sine multă energie irosită. Artistă menționează că a făcut numeroase teste, toate fiind pozitive. Acesta clarifică acest aspect, pentru a nu exista nelămuriri.

Maia Morgenstern, despre închiderea teatrelor

„Dublă măsură. M-am testat de zece ori. Am luat și iau toate măsurile de prevedere și prevenție. Am „intervenit” cu toată buna-credinţă și toată determinarea pentru colegii mei. Cei care au dorit să se testeze și să beneficieze de gratuitate. Și am mulțumit de fiecare dată pentru asta.

Nu mi s-a părut nici greu, nici umilitor să mă rog, să explic necesitatea sau dificultățile oamenilor în efectuarea testelor. Am înghițit ironii și țâfne, atunci când am atras atenția în legătură cu respectarea regulilor privind măsurile de protecție. Am vrut să lucrez, am pledat în orice condiții, în orice circumstanțe, în fața oricui pentru continuitatea activității. Fie că vorbim de studiu individual, de munca actorului cu sine însuși…”, a scris ea, pe contul de socializare, în încercarea de a-și prezenta implicarea în încercarea de a menține siguranța la locul de muncă.

Închiderea teatrelor i-a lăsat un gust amar actriei Maia Morgenstern

„Am… am…Am avut un caz de covid în teatru, am întrat în izolare, am așteptat (degeaba) ancheta DSP, am amânat o premieră…Am încercat să-mi păstrez calmul, am căutat să-l înțeleg pe fiecare. Și fiecare are sensibilitatea sa, concepțiile, crezul său. Am căutat soluții ca să lucrez, să muncim, să ne câștigăm onest, cinstit, salariul. Pâinea.

Dar dubla măsură… vezi?!? Când te declari public un vajnic apărător al principiilor…Doar că în cazul galelor, festivalurilor, evenimentelor, fotografiilor de grup …mai știu eu ce, se evaporă ca prin minune orice principiu și precauție!!!„Ei, hai și tu acuma, mi se spune, că suntem între noi. Fă și tu o excepție. Prea ești rigidă.”

Excepția, numai de data asta, și este pentru o cauză nobilă… au devenit regulă generală. Și iată unde suntem. Testele au fost dureroase. Dar și glumiţele „nevinovate” pe tema asta m-au durut în egală măsură. Și totul degeaba.
P.S. Pentru a nu se înțelege greșit: NEGATIV”, își exprimă ea dezamăgirea și lămurește pe toată lumea cu privire la rezultatele testelor.

Faimoasa actriță s-a dovedit a fi precaută și în afara locului de muncă. Nu de puţine ori, Maia a fost surprinsă la metrou, respectând regulile de distanțare și purtând masca adecvat. Nu este prima dată când aceasta își declară nemulțumirea pe Facebook. Tot în contexul pandemiei, artista a primit o amendă de circulație și s-a dovedit mai mult decât deranjată de faptul că polițistul respectiv nu purta masca de protecție.

Fiica actriţei Maia Morgenstern este de o frumuseţe rară. De curând Ana Isadora a împlinit 17 ani

Desi inchiderea teatrelor i-a lasat un gust amar marei actrite Maia Morgenstern, aceasta se poate bucura de copiii ei.

Marea actriţa a fost căsătorită cu actorul Claudiu Istodor în perioada 1983-1999 şi u medicul Dumitru Bălţăteanu în perioada 2001-2015. Maia Morgenstern are trei copii : Tudor Aaron Istodor (născut în 1984 din căsătoria cu Claudiu Istodor), Eva Leea Cabiria (născută în 1999 dintr-o relație neoficializată cu actorul András István Demeter) și Ana Isadora (născută în 2003 din căsătoria cu medicul Dumitru Bălţăteanu).

Deşi au divorţat de ani buni, Maia Morgenstern, 57 de ani, şi Claudiu Istodor, 58 de ani, nu au lăsat ruptura survenită pe plan personal să le afecteze profesia.

Despre Tudor, fiul actriţei, toată lumea cunoaşte mai multe lucruri. El poate fi văzut des pe scena teatrului sau în filme. Când vine vorba despre cele două fiice ale actriţei însă situaţia este cu totul alta. Fetele au fost mereu ferite de ochii curioşilor şi de camerele de filmar.

Ana Isadora este o tânără în vârstă de 17 ani, foarte cochetă, care, cu siguranță are un viitor la fel de strălucit ca cel al mamei ei. În luna aprilie a acestui an, mezina familiei a împlinit 17 ani, iar actrița Maia Morgenstern a avut de transmis un mesaj special.

Adauga un comentariu