Cancan

Mama „adoptivă” a Gabrielei Cristea reacționează la scandalul momentului. Ce spune despre obiceiurile vedetei de televiziune

Publicat: 01 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama adoptivă a Gabrielei Cristea reacționează la scandalul momentului. Ce spune despre obiceiurile vedetei de televiziune
Paula Craciunescu o apara pe Gabriela Cristea

În urmă cu o zi, în spațiul public au început să circule zvonuri conform cărora Gabriela Cristea ar fi prezentat ultima ediție a emisiunii sale în stare de ebrietate.

Secțiunea de comentarii de la ultimele ei postări au fost luate cu asalt de internauți, care au pus-o la zid pentru prestația de pe micul ecran: „Nu mai truca… lasă beția să se vadă pe față/ Ce ai fumat aseară înainte de emisiune? Că prea ți-ai permis să faci mișto de toată lumea pe acolo, ne-ar plăcea să vedem că ai și puțin respect față de doamna Loredana și față de concurenți”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Chiar dacă până în acest moment nici prezentatoarea TV și nici soțul ei, Tavi Clonda, nu au dorit să comenteze imaginile cu ea din ultima emisiune, mama „adoptivă” a brunetei nu a putut să stea deoparte.

Mama „adoptivă” a prezentatoarei a dat cărțile pe față, fără nicio reținere

Chiar dacă nu au fost puțini cei care au fost de părere că prezentatoarea TV s-a afișat în stare de ebrietate pe micul ecran, mama „adoptivă” a acesteia susține că totul este doar o simplă bârfă.

Ba mai mult, se pare că aceasta nici nu pune gura pe alcool, astfel că nu există nicio posibilitate ca Gabriela Cristea să fi fost băută în ultima ediție a emisiunii pe care o prezintă. Mai mult, femeia recunoaște că îi cere câte o bere, însă este vorba despre cea care nu conține nici măcar un strop de alcool și care are rolul doar să o răcorească, nicidecum să o destindă.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu.

Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cu Tavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”,  a declarat, Paula Crăciunescu, pentru Click.ro .

Gabriela Cristea, acuzată de un internaut că fură curent de la vecini

În urmă cu câteva zile, bruneta a postat un videoclip pentru care a fost pusă la zid, fără să se gândească o secundă înainte că un simplu cablu de exterior ar putea să creeze atâta vâlvă în secțiunea de comentarii. Mai concret, un internaut a acuzat-o că se folosește de acel fir pentru a fura energie electrică de la vecini. Nimic mai fals, după cum chiar Gabriela Cristea a mărturisit. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta de televiziune a elucidat misterul cabului.

„Știți foarte bine că nu m-am ascuns niciodată cu evenimentele din viața mea, fie că a fost vorba de evenimentele personale sau profesionale. Acum, însă, vreau să vorbim un pic despre atitudinea pe care o aveți voi vizavi de comentariile pe care voi le faceți pentru că unele, iertați-mă, sunt chiar de noaptea minții. Am pus la un moment dat un video filmat la mine în grădină și un domn mi-a zis: „Sunteți atât de săraci încât furați curent de la vecini”.

Hai să vă arăt despre ce este vorba. Filmam un video aici, în zona asta, și după cum se vede un cablu negru de exterior care urcă destul de mult pe gard. Firul se termină aici și asta pentru că avem un stâlp de iluminat public pe stradă, nu este chiar public, ci administrat de fiecare cetățean de pe strada noastră.

Ca să înțelegeți, firul acesta alimentează lampa care luminează strada și care merge către o sursă de curent din curtea noastră. O să mergem pe firul problemei până la zona de priză de pe casa noastră și practic uitați cum fur eu curent de la mine. Răspunsul este că nu, nu fur curent e la vecini, ba din contră, le ofer și vecinilor o lumină mai puternică și mai potrivită pentru strada pe care locuim și pentru că eu „fur” de le mine curent, alte două case n-au trebui să facă chestia asta”, a spus Gabriela Cristea pe contul ei de Facebook.

Adauga un comentariu